Ναύπλιο: Δώρο στα τρία κρουαζιερόπλοια το θέαμα από τη νέα φωτιά – Προσφορά του Mr Karathona

0Από Argonafplia.gr (MK)

Η νέα εβδομάδα στο Ναύπλιο ξεκίνησε με μια φωτιά στη χωματερή της Καραθώνας. Πριν καλά-καλά ξεκινήσουν οι ζέστες και μάλιστα μετά από 3-4 ημέρες με πτώση θερμοκρασίας και χιόνι σε πολλά βουνά της Πελοποννήσου στο Ναύπλιο έχουμε φωτιά.Η σύμπτωση μάλιστα σήμερα είναι ότι στο λιμάνι του Ναυπλίου υπάρχουν τρία κρουαζιερόπλοια οι επιβάτες μάλιστα των οποίων αγναντεύουν τους τεράστιους καπνούς της φωτιάς που σκεπάζουν το Ναύπλιο.Δώρο λοιπόν στους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης είναι αυτό το θέαμα πάνω από την πόλη. Μια προσφορά του Mr Katathona, του δημάρχου της πόλης και προστάτη της χωματερής κ. Κωστούρου που δεν λέει να καταλάβει ότι η χωματερή έπρεπε να είχε κλείσει από χθες και στην χειρότερη περίπτωση να είχε μεταφερθεί σε ένα σημείο έξω από την βιτρίνα της πόλης.

Δείτε μερικές φωτό…

Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ναύπλιο: Δώρο στα τρία κρουαζιερόπλοια το θέαμα από τη νέα φωτιά – Προσφορά του Mr Karathona"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator