Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ "kiato Balkan Festival"

0


Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ "kiato Balkan Festival"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου έχοντας ως βασική πεποίθηση ότι τα φεστιβάλ δεν αποτελούν απλώς στοιχεία του πολιτιστικού προφίλ μιας πόλης, αλλά εντάσσονται στο οπλοστάσιό της για τη θεμελίωση της νέας της εικόνας,συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής ,διοργανώνει ,από 26 έως 28 Μαΐου 2017,το 1ο Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ με τίτλο :

"kiato Balkan Festival".

Το τριήμερο των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο Κιάτο και συγκεκριμένα από το πευκόφυτο εγκιβωτισμένο τμήμα του ποταμού Ελισσώνα έως και τον παραλιακό πεζόδρομο της οδού Μιαούλη αποτελούν μόνο το ξεκίνημα σε μία κίνηση που επιθυμεί να εμπνεύσει και να συμπαρασύρει τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης σε μονοπάτια φιλίας και πολιτισμού …

Βασικός άξονας και ζητούμενο του νέου αυτού Φεστιβάλ είναι η γνωριμία με την κουλτούρα της βαλκανικής χερσονήσου, που στάθηκε ακλόνητα σημαντική στην παγκόσμια πολιτισμική σκηνή.

Δεσπόζουσα θέση στην "Βαλκανική πλατεία" του φεστιβάλ θα έχει το "Θέατρο Βαλκανικών γεύσεων" - Γιατί το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς απόλαυση, είναι ένα ταξίδι. Ταξίδι στον χωροχρόνο, ταξίδι στις αισθήσεις, ταξίδι στα ήθη και στα έθιμα, στον ίδιο τον πολιτισμό ενός λαού.

Κοντολογίς αυτό το φεστιβάλ είναι «μαγειρεμένο» με φρέσκα υλικά μνήμης, σύμφωνα με παλιές συνταγές αναδρομής...αλλά και "Ανήσυχων Ήχων" που δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα και μνήμες !
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαπολιτισμικό Φεστιβάλ "kiato Balkan Festival" "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator