«Επιστροφή στο Μέλλον»: Η νέα εκπομπή του eco radio 87.9 κάθε Τρίτη βράδυ !

0Η  Rap Media εξελίσσεται και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ! Από την Τρίτη 2 Μαΐου, φιλοξενεί στην ομάδα της τον Νίκο Κοριατόπουλο και τον Τάσο Δημάκο, οι οποίοι επιστρέφουν δυναμικά και ανατρεπτικά στον αέρα των FM, και πιο συγκεκριμένα, στα μικρόφωνα του eco radio 87.9 !
 
« Επιστροφή… στο Μέλλον ! »
 
Μπαίνοντας σ’ ένα ραδιοφωνικό studio, ειδικά διαμορφωμένο για να ταξιδεύει στο χωροχρόνο, πατάμε τον διακόπτη κι εκτοξευόμαστε σ’ ένα μουσικό διαγαλαξιακό ταξίδι μέσα στο χρόνο. 
 
Είμαστε πλέον έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε το γνωστό και το άγνωστο, το σοβαρό και το αστείο, να ακούσουμε τις απόψεις όλων αλλά και να ακουστούμε, να μοιραστούμε μουσικές απ’ όλο τον κόσμο και να τις προσφέρουμε απλόχερα σε όλους εσάς.
 
Αυτό είναι... πραγματικά πετάμε, στα σύννεφα, στον ουρανό, στον Αέρα του  Eco Radio!
 
Κάθε Τρίτη βράδυ 20:00 – 22:00 στον Eco Radio 87.9

Τάσος Δημάκος & Νίκος Κοριατόπουλος
 
Πετάει η ομάδα !!! 
Δημοσίευση: Απριλίου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Επιστροφή στο Μέλλον»: Η νέα εκπομπή του eco radio 87.9 κάθε Τρίτη βράδυ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator