Πάγκαλος: «Στα αρχ@@α του κόσμου ο Μπελογιάννης! Ο Ιησούς Χριστός είναι…;» - ΒΙΝΤΕΟ

0«Ξέφυγε» από τα πλαίσια της εμφάνισής του σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Βήμα ΦΜ» ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος, κληθείς να σχολιάσει τη συζήτηση γύρω από τον Νίκο Μπελογιάννη.

«Στ αρχ…ια του κόσμου ο Μπελογιάννης. Ο Ιησούς Χριστός είναι; Ένας κομμουνιστής ικέτης ήταν», φαίνεται να λέει στην εκπομπή ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή στο «Βήμα»

Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάγκαλος: «Στα αρχ@@α του κόσμου ο Μπελογιάννης! Ο Ιησούς Χριστός είναι…;» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator