Από εν δυνάμει κυβέρνηση, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ;

0



To έχουμε ξαναπεί. Στη Νέα Δημοκρατία παίζεται πολύ βρόμικο παιχνίδι και όσο το κόμμα πλησιάζει προς την εξουσία και προς την συντριβή του Τσίπρα, τόσο θα εντείνεται η μάχη στο παρασκήνιο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση και μετά από κάποια δημοσκόπηση – κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά αρχίζουν οι γκρίνιες στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Και η πλάκα είναι ότι δεν γίνεται κριτική για την λανθασμένη πολλές φορές αντιπολιτευτική τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γίνεται επίθεση με θέματα ήσσονος σημασίας για τα οποία κανείς δεν θα έπρεπε να ασχολείται.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι ορισμένοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια της κυρίας Παπακώστα π.χ. ή πίσω από τα... μουστάκια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τις φανφάρες του Αντώναρου. Αν δείτε σήμερα τις εφημερίδες, «δεξιές» κι αριστερές, θα διαπιστώσετε ότι περισσότερο χώρο καταναλώνουν για την «κρίση» στη ΝΔ παρά στο Brexit ή και στις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση. Πολύ λιγότερο χώρο βεβαίως στα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση της αριστεράς. Πιο πολύ ασχολούμαστε με την Παπακώστα, τους καραμανλικούς και τα μηνύματα του Αντώναρου παρά με το σοκ και δέος που μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση.

Εδώ έχουμε να κάνουμε κατ' αρχάς με επικοινωνιακό Βατερλό της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά το χειρότερο είναι ότι για την κατάσταση αυτή έχουν ευθύνες και ορισμένες «δεξιές» πτέρυγες που θέλουν να σαμποτάρουν κάθε προσπάθεια που γίνεται. Όχι για να βγει ο Κυριάκος πρωθυπουργός, αυτός είναι το λιγότερο. Αλλά για να ξεκουμπιστεί και να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι μοναδική ελπίδα για να γλιτώσουμε από τον Τσίπρα και το παρεάκι του Μαξίμου είναι η ΝΔ. Καλώς ή κακώς. Με τα στραβά της και με τα θετικά της, αυτό που προέχει είναι να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όμως, σε κάποιους δεν αρέσει αυτή η προοπτική. Και δεν εννοούμε τους αριστερούς που έχουν έννομο συμφέρον. Εννοούμε τους δεξιούς, κρυφούς και φανερούς εχθρούς της παράταξης που δίνουν εντολές στα όργανά τους για να δημιουργούν προβλήματα. Ρίξτε απλά μια ματιά στο ποιες εφημερίδες και σε ποιους ανήκουν, που παίζουν το παιχνίδι των «σαμποτέρ» της ΝΔ και των καλύτερων στηριγμάτων του Τσίπρα. Θα καταλάβετε πολλά.

Η ΝΔ έχει πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τα γκάλοπ. Βαρόνοι, πρώην πρωθυπουργοί, γλείφτες των προέδρων, «σύμβουλοι» της κακιάς ώρας, παίζουν προσωπικά παιχνίδια επιβίωσης, αυτοεπιβεβαίωσης ή... αγώνα για να... δικαιωθούν. Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η κατάσταση; Ως πότε όλοι θα θέλουν να δικαιωθούν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν; Ακόμη και να συμμαχήσουν με τον διάβολο που λέει ο λόγος;

Μητσοτακικοί, Καραμανλικοί και όλοι οι... -ικοί της Νέας Δημοκρατίας επιτέλους πρέπει να αφήσουν ελεύθερο το κόμμα που το έχουν αιχμαλωτίσει. Εκτός βεβαίως κι αν τα προσωπικά παιχνιδάκια υπερτερούν του πατριωτικού καθήκοντος και του παραταξιακού συμφέροντος. Τότε... πάμε πάσο και αυτούς θα τους κρίνει η ιστορία.

Καλό είναι να ξυπνήσουν εκεί στην Πειραιώς, γιατί έτσι όπως πάνε όχι μόνο αυτοδυναμία δεν θα πάρουν, άλλα μετά βίας θα αγγίξουν το 30% και θα ξανακάνουν τον Τσίπρα ρυθμιστή των εξελίξεων. Σοβαρευτείτε, λοιπόν, προτού να είναι αργά και από εν δυνάμει κυβέρνηση καταντήσετε δέξια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από εν δυνάμει κυβέρνηση, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator