«Τορπίλη» Σόιμπλε! «Πρώτα να εφαρμοστούν τα μέτρα και μετά… βλέπουμε για χρέος»

0



«Θέλουμε πρώτα να υπάρξει εκτέλεση των μέτρων που συμφωνήσαμε και μετά θα εξετάσουμε αν χρειάζονται μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους», είπε η εκπρόσωπος του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αυτές οι δηλώσεις της εκπροσώπου του Σόιμπλε έρχονται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση με όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για την εφαρμογή των μέτρων, για τα οποία έθεσε ως προϋπόθεση να υπάρξει συμφωνία σχετικά με το χρέος.

Όπως ξεκαθάρισε η εκπρόσωπός του, το Βερολίνο θέλει η Ελλάδα να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις πριν να εξεταστεί το αν η χώρα χρειάζεται περαιτέρω ελάφρυνση στο χρέος της.

«Θέλουμε πρώτα να υπάρξει εκτέλεση των μέτρων που συμφωνήσαμε» είπε η εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ προσθέτοντας ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ συμφώνησαν (σ.σ. στο Eurogroup της Μάλτας την περασμένη Παρασκευή) ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις για τις συντάξεις και το αφορολόγητο.
Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Τορπίλη» Σόιμπλε! «Πρώτα να εφαρμοστούν τα μέτρα και μετά… βλέπουμε για χρέος»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator