Η επέλαση του Ισλάμ

0



Κάθε δράση φέρνει αντίδραση και το τρομοκρατικό μπαράζ που έχει ξεκινήσει η ένοπλη πτέρυγα της διάδοσης του ισλαμισμού δεν φαίνεται ότι προκαλεί πλήγματα στην εικόνα που έχουν οι μουσουλμάνοι για τη θρησκεία τους. Το αντίθετο συμβαίνει!

Tο συμπέρασμα που προέκυψε από την παγκόσμια δημογραφική έρευνα που δημοσιοποίησε το αμερικανικό ινστιτούτο Pew είναι ότι «ο αριθμός των παιδιών που γεννιούνται μουσουλμάνοι ανά την υφήλιο θα ξεπεράσει τον αντίστοιχο αριθμό χριστιανών από το έτος 2035»!

Το Ισλάμ σκοτώνει, επικρατεί, επιβάλλεται και εξαπλώνεται, και η υπνώττουσα Δύση ασχολείται με την ισλαμοφοβία… Σύμφωνα με την προαναφερθείσα έρευνα, «οι χριστιανοί παραμένουν και σήμερα η μεγαλύτερη πληθυσμιακή ομάδα στην υφήλιο, αριθμώντας περίπου 2,3 δισ. Βέβαια, η εικόνα αυτή αναμένεται να αρχίσει να ανατρέπεται σε λιγότερο από 20 χρόνια, ενώ είναι πολύ πιθανό, μετά το 2060, οι μουσουλμάνοι να αποτελούν παγκοσμίως την κυρίαρχη θρησκευτική ομάδα πληθυσμού».

Η εικόνα στην Ελλάδα είναι ακόμη χειρότερη. Το ινστιτούτο Pew αναφέρει ότι «για τον χριστιανικό πληθυσμό οι θάνατοι την περίοδο 2010-2015 ξεπέρασαν τις γεννήσεις, αντίθετα το ισοζύγιο γεννήσεων - θανάτων στους μουσουλμάνους ήταν θετικό. Σε απόλυτους αριθμούς, το ινστιτούτο εκτιμά ότι την περίοδο 2010-2015 ο χριστιανικός πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά περίπου 30.000 άτομα, ενώ την ίδια περίοδο οι μουσουλμάνοι αυξήθηκαν κατά περίπου 10.000 άτομα».

Στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στο σύνολο του δυτικού κόσμου, επείγει να ακολουθηθεί ο μόνος δρόμος σωτηρίας, αν θέλουμε ειλικρινά να ξεφύγουμε από τον εφιάλτη της επιβολής του ισλαμικού νόμου σε πλανητικό επίπεδο. Τα ιδεολογήματα που πρεσβεύει και διαδίδει ο παρακμιακός λιμπεραλισμός, καθώς και η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας πρέπει να γκρεμιστούν άμεσα και στη θέση τους να επανέλθει η αξιακή τριάδα που κατέστησε τη Δύση ισχυρή και ακμαία: ελληνικός πολιτισμός, ρωμαϊκό δίκαιο, χριστιανισμός.

Μαζί με τις ιδέες της παρακμής πρέπει να ξηλωθούν και από τις σημαντικές θέσεις ευθύνης οι προπαγανδιστές τους. Δολοφονούν τις κοινωνίες, ενώ υποκρίνονται ότι νοιάζονται…

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η επέλαση του Ισλάμ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator