Τα ΜΜΕ πεθαίνουν και οι διευθυντές δίνουν τον δικό τους αγώνα

0


«H δημοσιογραφία, ή αλλιώς η 4η εξουσία, είναι ένα θαυμάσιο επάγγελμα, αρκεί να το εγκαταλείψεις εγκαίρως και να διοριστείς, να βολευτείς, να γίνεις πολιτικός», έλεγαν παλιά. Ωστόσο υπάρχουν και οι άλλοι που έχουν αγαθές επιδιώξεις, χωρίς ωράρια και βεντετισμούς, πόσω μάλλον σε καιρούς οικονομικής κρίσης που η ανεργία στον κλάδο αγγίζει το 60%.

Την ίδια ώρα, οι γενικοί διευθυντές των ΜΜΕ δίνουν τον δικο τους αγώνα, σε καθημερινή βάση, προκειμένου να πληρώνονται στην ώρα τους οι δημοσιογράφοι (αορίστου-συμβασιούχοι), να μην υπάρχουν αδικίες μέσα στον χώρο εργασίας, ώστε να δουλεύουν όλοι το ίδιο, ενώ πολλές φορές έχουν να διαχειριστούν και την κακοήθεια.

Αυτοί είναι ορισμένοι διευθυντές ΜΜΕ που φωτίζουν τη σκοτεινή όψη της επικαιρότητας, δίνοντας άμεσα λύση στα προβλήματα των εργαζομένων, αφού το κινητό τους δεν σταματά να χτυπά, λόγω και των έκτακτων γεγονότων.

ΕΡΤ: Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης είναι ο Παναγιώτης Τσούτσιας. Ο κ. Τσούτσιας εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1989 και μέχρι σήμερα ήταν Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Σύνταξης Ειδήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εφημερίδες και περιοδικά έντυπα. Γεννήθηκε στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, το 1956. Σπούδασε στο Πανεπιστήµιο Δηµοσιογραφίας της Σόφιας. Είναι παντρεµένος µε δύο παιδιά.



Αθήνα 9.84: Γενική Διευθύντρια είναι η εντυπωσιακή Νόνη Καραγιάννη. Η κ. Καραγιάννη επί χρόνια πολιτική συντάκτρια και παραγωγός της καθημερινής εκπομπής «Αθήνα σήμερα» στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εφημερίδες και στην τηλεόραση. Σπούδασε στο ΕΚΠΑ. Είναι παντρεµένη και έχει έναν γιο. Έχει εκφράσει επανειλημμένα τις ανησυχίες της για τους εργαζόμενους σε ΔΟΛ και MEGA. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της, μιλούν για έναν πολύ σωστό, δίκαιο και συνεργάσιμο άνθρωπο.



ΑΝΤ1: O πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης είναι και πάλι Γενικος Διεθυντής του ενημερωτικού τομέα του καναλιού. Γεννήθηκε στην Κάλυμνο στις 10 Απριλίου 1960. Σπούδασε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών. Οι συνάδελφοι του μιλούν για έναν καλό διευθυντή.



ΣΚΑΙ: Διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης. Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα. Είναι πατέρας μιας κόρης. Έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για το MEGA. Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ και του ΣΤΑΡ μιλούν για ένα αγαπητό διευθυντή.



STAR Channel: Διευθυντής Ειδήσεων Κώστας Τσιακανίκας. Ο κ. Τσιακανίκας ανήκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ως αρχισυντάκτης της εκπομπής ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία.

πηγη: NotosNet.gr

Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα ΜΜΕ πεθαίνουν και οι διευθυντές δίνουν τον δικό τους αγώνα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator