Φόρος πολυτελείας στην βλακεία

0Η πιο ασύμφορη συνήθεια, έξη και ροπή είναι εκείνη που σε καθιστά κορόιδο ή σε κάνει να συμπεριφέρεσαι ούτως

Από τον Παπαγιώτη Λιάκο

Η εφημερίδα «δημοκρατία» έγραψε ότι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.) Θανάσης Παπαχριστόπουλος έκανε «την πρώτη επίσημη παραδοχή ότι το αφορολόγητο όριο θα συρρικνωθεί στα 5.900 ευρώ για τους έγγαμους μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες με ένα παιδί και θα κατρακυλήσει στα 5.600 ευρώ για τους αγάμους, στο πλαίσιο του βαρύτατου νέου πακέτου μέτρων για την περίοδο μετά το 2018».

Δεν χρειαζόταν να μπει στον κόπο της αποκαλύψεως ο άνθρωπος ούτε να επιστρατεύσει το επικό, μαχητικά μελό ύφος των τηλεοπτικών μαρμαρένιων αλωνιών με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει. Θα αρκούσε αν έλεγε ότι στην Ελλάδα της φτώχειας, της ανεργίας, της απελπισίας και της μηδενισμένης εθνικής κυριαρχίας απαγορεύεται να είσαι φτωχός. Όποιος είναι άνεργος, φτωχός κι ανήμπορος κατατάσσει αυτομάτως εαυτόν στους πιο αδύναμους κρίκους της τροφικής αλυσίδας, στα έσχατα, ανήλιαγα υπόγεια της κοινωνικής πυραμίδας και το μέλλον που του ετοιμάζει το κράτος είναι ένα ωραιότατο χαρτόκουτο, μια ουρά συσσιτίου της Εκκλησίας κι ένα κλητήριο θέσπισμα για να απολογηθεί για το αδίκημα της οικονομικής αδυναμίας.

Ο παντρεμένος μπατίρης των 5.900 ευρώ και ο άγαμος μπατίρης των 5.600 ευρώ θα πληρώσουν έναν δυσβάσταχτο φόρο συλλογικής βλακείας (με τον οποίο επιβαρύνονται όλοι οι φορολογούμενοι) που καταβάλλεται ως δίδακτρα στο πανεπιστήμιο της μεταπολιτευτικής αθλιότητας.

Εκείνοι που έχουν καταστρέψει τη χώρα και τον λαό και έχουν αποφασίσει να πληρώνουμε χαράτσια στη ΔΕΗ, ΕΝΦΙΑ, αυξημένους ΦΠΑδες και τα μαλλιά της μέδουσας κυκλοφορούν ελεύθεροι, άνετοι και αυστηρά φρουρούμενοι από αστυνομικούς που θα έπρεπε να προστατεύουν τους πολίτες!

Οι Έλληνες θα φορολογούνται για εισόδημα 5.600 ευρώ (ετησίως) εξαιτίας νόμου που θα ψηφίσουν άτομα που τσεπώνουν (τουλάχιστον) 5.600 ευρώ τον μήνα. Εν τω μεταξύ, οι νυν και αεί... ίδιοι και οι παραλλαγές τους, που από κοινού και εξ αδιαιρέτου έχουν φέρει την κατάσταση στο απροχώρητο, υπόσχονται (δίχως να κοκκινίζουν τα μικρόφωνα που λερώνονται με τις φωνές τους) την ανακούφιση από τις συμφορές που προκάλεσαν. Κι ο λογαριασμός διαρκώς φουσκώνει...

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φόρος πολυτελείας στην βλακεία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator