ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ “Από τον Χάνδακα ως την Αγία Πετρούπολη: Η Παναγία της Ορθοδοξίας”

0


Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, στην συνέχεια των εκδηλώσεων, όπου το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΚΕΠΑΠ) ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ τιμά τη Ρωσία - την χώρα που ανέλαβε την αφίσα και το μήνυμα για την Παγκόσμια γιορτή Παιδικού Βιβλιου 2017 - έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης "Από τον Χάνδακα ως την Αγία Πετρούπολη: Η Παναγία της Ορθοδοξίας".

Στην εκδήλωση, ο Κορίνθιος ηθοποιός, Παύλος Ορκόπουλος, διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη "Ταξιδεύοντας: Ρουσία", τιμώντας τον μεγάλο έλληνα συγγραφέα, στον οποίο είναι αφιερωμένη η φετινή χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος πατήρ Αρκάδιος Ραμσύ, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κορινθίων Διονυσίου, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Αλέξανδρος Πνευματικός, ο νέος Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων κ.Γεώργιος Οικονόμου, ο τέως Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων και νυν Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ.Παναγιώτης Λαμπρινός και πολύς κόσμος.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι αγιογράφοι: Λίλα Βελάκη - Καλλά, Αργυρώ Θεοφανίδου, Γρηγόρης Κόντης, Αθηνά Κωτσάκη, Αγνή Λάσκα, Δημήτρης Νέζης, Μαρία Νικολού, Ρούλα Παπανδρέου, Κώστας Ρεσούλης, Γιάννης Σαββανικολάου, Απόστολος Συράκης.

Διάρκεια της έκθεσης : 1 έως 20 Απριλίου 2017

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 9 π.μ. - 2 μ.μ.

Παρασκευή: 6 μ.μ. - 8 μ.μ.

Σάββατο :10 π.μ. -1 μ.μ.


Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ “Από τον Χάνδακα ως την Αγία Πετρούπολη: Η Παναγία της Ορθοδοξίας”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator