Αστυνομικό θρίλερ στο Φάληρο! Ληστές πήδηξαν από πολυκατοικία για να ξεφύγουν - Ένας νεκρός και 2 συλλήψεις - ΒΙΝΤΕΟ

0



Συνεχίζεται το «θρίλερ» που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, μετά την εισβολή Γεωργιανών ληστών σε διαμέρισμα, στην οδό Μουσών.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν στις 10.10 το πρωί όταν ομάδα τεσσάρων Γεωργιανών εισέβαλε στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι, για να τους ληστέψουν.

Οι ηλικιωμένοι όμως κατάφεραν να ειδοποιήσουν την αστυνομία, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο.

Οι ληστές, για να διαφύγουν, πήδηξαν από τον 8ο στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας.  Οι δύο συνελήφθησαν, ο τρίτος έπεσε από τον 7ο όροφο στο κενό και σκοτώθηκε, ενώ ο τέταρτος κατάφερε να διαφύγει και γι αυτόν τον λόγο έχει αποκλειστεί η περιοχή και είναι σε εξέλιξη τεράστια αστυνομική επιχείρηση.

Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο ο τέταρτος ληστής να έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Oι εν λόγω ληστές θεωρούνται «ένοπλοι και επικίνδυνοι» ενώ στο σημείο είναι συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 100 αστυνομικοί.

Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αστυνομικό θρίλερ στο Φάληρο! Ληστές πήδηξαν από πολυκατοικία για να ξεφύγουν - Ένας νεκρός και 2 συλλήψεις - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator