Και ο Νίκος Τόσκας πήρε το εφάπαξ βοήθημα του… Μπαλαούρα

0



Ο ένας μετά τον άλλο βουλευτές και υπουργοί αποκαλύπτονται να έχουν εισπράξει το εφάπαξ βοήθημα που δόθηκε στους χαμηλοσυνταξιούχους τον Δεκέμβριο. Αυτή τη φορά έγινε γνωστό ότι επίδομα 300 ευρώ έλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος είναι εν αποστρατεία αξιωματικός του στρατού.

Σύμφωνα με το Σκάι, ο κ.Τόσκας διαπίστωσε ότι είχε λάβει τα 300 ευρώ του βοηθήματος όταν προέκυψε το ζήτημα αρχικά με τον βουλευτή Ηλείας Μάκη Μπαλαούρα. Όταν διαπίστωσε ότι και εκείνος το είχε λάβει, το επανακατέθεσε στον ΕΦΚΑ.

Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και ο Νίκος Τόσκας πήρε το εφάπαξ βοήθημα του… Μπαλαούρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator