ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

0ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΩΝ ΧΡΕΗ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4429/16 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 4364

Κύριε γενικέ,

Διαβάσαμε σε δημοσιεύματα ότι ο συνάδελφος σας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας –Θράκης με το υπ.αριθμόν 7740/30-3-2017ν κάλεσε σε απολογία τον Δήμαρχο Κασσάνδρας ‘’λόγω του ότι αρνήθηκε να εφαρμόσει το άρθρο 16 του ν. 4429/2016 για το πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος’’. Όπως γνωρίζεται στο Δήμο Κορινθίων υπαρχει αντίστοιχο ζήτημα στο οποίο μάλιστα ήδη έχεται ακυρώσει μία απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Μας προκαλεί απορία όμως γιατί δεν έχεται προχωρήσει και σεις σε ότι προβλέπει και η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για αυτεπάγγελτο έλεγχο και της δεύτερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων όπως επίσης και γιατί δεν έχεται καλέσει σε απολογία τον Δήμαρχο Κορινθίων.

Επειδή ο καιρός περνάει είς βάρος των εργαζομένων που βιώνουν την ανεργία περιμένουμε άμεσα τις ενέργειές σας προς αποκατάσταση της νομιμότητας και της επιστροφής στην εργασία μας.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 28/4/2017
Αριθ. Πρωτ. 93851
Δημοσίευση: Απριλίου 28, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator