ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Δύο και σήμερα απέμειναν...!!!

0



Η "Δημιουργία, ξανά!" με εμένα ως πρόεδρο θα πάρει μέρος σε άλλες 2 εκλογικές αναμετρήσεις εθνικών εκλογών. Μόνον, και κρατήστε αυτή την ανάρτηση. Μετά, τέλος. Στην προσεχή, που όλοι οι "μεταρρυθμιστές" θα ψηφίσετε ΝΔ σκεπτόμενοι "ρεαλιστικά" (σε προσεχές άρθρο θα σας εξηγήσω με αριθμούς γιατί αυτή η οπτική δεν έχει καμμιά σχέση με ρεαλισμό) και στην μεταπροσεχή, αφού φανεί ότι χωρίς να σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα, τοτε που θα έχετε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να διορθώσετε το λάθος σας. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να στερώ απο την οικογένειά μου, από το παιδί μου και από εμένα - δεν θα ζω για πάντα - χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να μαζεύω like στο FB και χειραψίες στο super market.

Εμείς δεν μπήκαμε στην πολιτική επειδή είχαμε το "μικρόβιο της πολιτικής". Υγιέστατοι ήμασταν, ως προς αυτό τουλάχιστον. Την πολιτική έτσι όπως ασκείται στην Ελλάδα την απεχθανόμασταν και την απεχθανόμαστε. Δεν θέλαμε να κυβερνήσουμε. Να κυβερνηθούμε θέλαμε, αλλά σωστά. Κι αυτό εξακολουθούμε να θέλουμε. Αν το κάνει η ΝΔ, θα είναι το καλύτερό μας! Παρελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο! Νομίζετε ότι υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που προτιμάει να ζει την απόλυτη υποβάθμιση νοημοσύνης και αισθητικής που ονομάζεται "συζήτηση στη Βουλή", από το να τριμάρει τα πανιά του ιστιοπλοϊκού, πλέοντας για Σίφνο; Ή έστω να κάνει ποδήλατο με τον γιό του; Νομίζετε ότι ενθουσιάζεται να πληρώνει παράβολα και βενζίνες και εισιτήρια, νομίζετε ότι προτιμάει να ξοδεύει άπειρες ώρες για να μιλάει και να αρθρογραφεί για τα αυτονόητα από το να παίζει μουσική με φίλους ή να ξεκουράζεται βρε αδερφέ!

Αυτά τα 5 χρόνια μέχρι σήμερα, και όσα ακόμα μεσολαβήσουν μέχρι τις μεθεπόμενες εκλογές, όταν θα καταρρεύσει και η τελευταία αυταπάτη των μεταρρυθμιστών για τη δυνατότητα της γάγγραινας να θεραπεύσει τον εαυτό της, θα παραείναι μεγάλο το τίμημα που θα έχουμε πληρώσει οι συνεργάτες μου κι εγώ για να έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε το μόνο κόμμα που εκπροσωπεί την ιδεολογία σας και δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη σας. Δεν είμαστε εδώ για συνειδησιακό σας άλλοθι: "τι να κάνω, θα ψηφίσω ΝΔ αλλά έριξα και 5 like στον Τζήμερο που τα λέει σωστά."

Εάν μέσα σ' αυτό το διάστημα η "Δημιουργία, ξανά!" δεν αποκτήσει πολιτική εκπροσώπηση στην κεντρική πολιτική σκηνή όπως απέκτησε στην Περιφέρεια Αττικής, η σεμνή αυτή τελετή θα περατωθεί. Δεν ξέρω τι θα κάνει η "Δημιουργία, ξανά!" από κει και μπρος, όμως εγώ θα παραιτηθώ από πρόεδρος και θα αποσυρθώ από τον βόθρο που λέγεται πολιτική, χαρίζοντάς σας τις αναθυμιάσεις. Όλοι εσείς της "ευρύτερης δεξιάς" θα πρέπει να προβληματίζεστε για το πολιτικό σας αισθητήριο, καθώς έχετε αποστρατεύσει δύο "βαρειά πυροβολικά" που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη μορφή της χώρας αν τους δίνατε την ευκαιρία: τον Στέφανο Μάνο και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Δεν έχω το δικό τους πολιτικό ανάστημα. Έχω όμως το δκό μου. Και ίδρυσα ένα κόμμα από το πουθενά το οποίο παρά τον ανηλεή πόλεμο πανταχόθεν είναι πάντα μάχιμο και αποτελεσματικό τουλάχιστον στο επίπεδο της πάλης των ιδεών. Αλλά λυπάμαι φίλε, δεν θα σκιζόμαστε εμείς στην προπόνηση για να εκστασιάζεσαι εσύ με στημένους αγώνες.

Δύο και σήμερα σού απέμειναν. Ξεκίνα κι έλα.

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Δύο και σήμερα απέμειναν...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator