Ο πόλεμος λάσπης κατά της ΝΔ και η αφωνία των Καραμανλικών

0



Βρισκόμαστε στην τελική αναμέτρηση. Η χώρα δείχνει έντονα τα σημάδια της παρακμής της και απειλείται με καταστροφή. Όχι γιατί η οικονομία πάει χάλια και η αξιολόγηση δεν κλείνει με αποτέλεσμα να ανεβαίνει ο λογαριασμός.

Αλλά γιατί η κυβέρνηση της αριστεράς θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Θα χυθεί αίμα προκειμένου να ξεκουμπιστεί. Δεν πρόκειται να αφήσει με τόσο απλό τρόπο την εξουσία, δεν έχει ούτε την αστική ευγένεια να το κάνει ενώ έχει μέσα της, στο DNA της, την εκδίκηση. Ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα της πίσω για τον Εμφύλιο.

Θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα. Παρακρατικές υπηρεσίες, κρατικές μυστικές υπηρεσίες, αργυρώνητους δημοσιογράφους, κρατικά μέσα ενημέρωσης, την ίδια τη Βουλή.

Χρησιμοποιεί δυστυχώς και ανόητους δεξιούς ή τελικά πολύ... έξυπνους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεπουληθούν στον Αλέξη μόνο και μόνο για τη «δικαίωση». Χωρίς να τους νοιάζει που διαλύει τη χώρα ο Τσίπρας και η παρέα του.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται χαμός. Περίεργα δημοσιεύματα, διαρροές του Μαξίμου, στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων, απόπειρα δημιουργίας κλίματος σκανδαλολογίας, κατασκευή ορατών και αόρατων εχθρών. Και όλα αυτά γιατί το μνημόνιο που υπογράφει ο Τσίπρας είναι σκληρό και δεν μπορεί να το αντέξει. Ο μόνος τρόπος να το περάσει είναι να στοχοποιήσει τους άλλους. Του φταίει ο Σημίτης, του φταίει ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, ο Χατζηπετρής. Για τα δύο χρόνια απόλυτης καταστροφής δεν φταίει ούτε ο... ουάου Γιάνης, ούτε ο Τσακαλώτος, ο Παππάς, ο Δραγασάκης ή ο ίδιος ο Τσίπρας.

Η κυβέρνηση έχει αυτή την ώρα έναν διπλό στόχο. Αφενός να ξαναθυμηθούμε μετά από 20 χρόνια τι ήταν ο Ακης, ο Γιάννος, ο Σημίτης και τα άλλα καλά παιδιά του ΠΑΣΟΚ. Περσινά ξινά σταφύλια. Άλλωστε ξέρουμε τι ήταν και τους έχουμε καταδικάσει σε αιώνια αηδία που νιώθουμε γι' αυτούς. Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε να θυμηθεί τα «ορφανά» του Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται μαζί και κυβερνούν μαζί.

Και τι δεν θα ακούσουμε για την περίοδο 1996-2004. Και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ.... σιγή. Η περίοδος 2004 – 2008 δεν υπάρχει. Σα να μην κυβέρνησε κανείς, σαν να μην υπήρξαν και τότε λάθη και εγκλήματα. Μοιάζει παράλογο αλλά η περίοδος Καραμανλή για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, γι' αυτό και γεννιούνται υποψίες.

Που είναι οι Καραμανλικοί βουλευτές στις μεγάλες μάχες εντός κι εκτός Βουλής; Έχουν κάνει καμιά σοβαρή ερώτηση, έχουν να επιδείξουν σοβαρό κοινοβουλευτικό έργο ή να συγκρουστούν με το σύστημα Τσίπρα; Ακόμη και για το ταξίδι του Παππά στην εξωτική Βενεζουέλα με αεροπλάνο λιβανέζου μεγιστάνα έγινε αρχικά από τον Βενιζέλο.

Το γλυκό δένει. Οι Καραμανλικοί μισούν δύο περιόδους. Την Σημιτική (και καλά κάνουν) αλλά και την Σαμαρική. Την πρώτη θέλουν να την τελειώσουν ώστε να καθαρθεί η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον Καραμανλή. Όσο πιο πολλοί Σημιτικοί στη φυλακή τόσο καλύτερα για τον Καραμανλή, όχι για παραταξιακό όφελος αλλά για προσωπικό. Θα πέσει όλη η χλεύη στους προηγούμενους και τους επόμενους και αυτός θα δικαιωθεί.

Ομοίως και οι επιθέσεις που γίνονται στο δίδυμο Σαμαρά – Στουρνάρα είναι συμφωνημένες. Ο Στουρνάρας έχει παρελθόν σημιτικό, ο Σαμαράς ποτέ δεν κόλλησε στο κόμμα του «ιδιοκτήτη» που τα θέλει όλα δικά του.

Πρόκειται περί μιας ντροπής για τη δεξιά παράταξη και για τη χώρα ολάκερη. Ο Παυλόπουλος, πρόεδρος της Δημοκρατίας και εξέχων μέλος της καραμανλικής περιόδου δεν μιλάει, δεν λαλάει για όσα γίνονται στη χώρα. Ο δε Μίμης Παπαγγελόπουλος παίζει το ρόλο του στη Δικαιοσύνη, δεν είναι της παρούσης. Για τους Καραμανλικούς στη ΝΔ τα έχουμε πει. Έπαθαν αφωνία χρόνια τώρα και περιμένουν τον καβαλάρη με το άσπρο άλογο να έρθει.

Ο Μητσοτάκης τι λέει για όλα αυτά; Πώς αισθάνεται να είναι όμηρος των φιλοδοξιών ορισμένων νεκραναστημένων πολιτικών και των εκδικητικών Συριζαίων που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο; Το νοσηρό κλίμα των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί, σας έχουμε προϊδεάσει γι' αυτό. Ελπίζουμε μόνο όσοι θέλουν να λένε ότι είναι πραγματικοί πατριώτες να εγκαταλείψουν το παιχνίδι που ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι η ώρα άλλωστε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την αριστερά. Θα έρθει η ώρα τους και τα κελιά είναι ανοικτά. Για το μνημόνιο του Βαρουφάκη, για τα capital controls, για τη ΔΕΗ και τη διάλυσή της. Θα πληρώσουν όταν έρθει η στιγμή για να πληρώσουν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο πόλεμος λάσπης κατά της ΝΔ και η αφωνία των Καραμανλικών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator