Δήμος Κορινθίων: Στην κυκλοφορία το τμήμα του ποδηλατοδρόμου που εκκρεμούσε

0

Η Αυτεπιστασία του Δήμου Κορινθίων στα πλαίσια του προγράμματος για την υλοποίηση Δράσεων Κοινωφελούς Χαρακτήρα οκτάμηνης διάρκειας , ολοκλήρωσε και έδωσε στη κυκλοφορία το τμήμα του ποδηλατοδρόμου που εκκρεμούσε , εξαιτίας των έργων εγκιβωτισμού του Ξηριά στη Γ. Παπανδρέου , καθώς και σχετικές αναπλάσεις γύρωθε ,όπως πλακοστρώσεις κλπ. , αναβαθμίζοντας έτσι την οπτική εικόνα της περιοχής και παράλληλα τη βελτίωση της καθημερινότητας και ποιότητας ζωής των Δημοτών, δίνοντάς τους κίνητρο για χρήση του ποδηλατοδρόμου με πολλαπλά οφέλη.
Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Κορινθίων: Στην κυκλοφορία το τμήμα του ποδηλατοδρόμου που εκκρεμούσε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator