Συμβασιούχοι Δήμου Κορινθίων: Καταγγέλλουν καθυστέρηση έκδοσης απόφασης σε ένσταση τους

0



Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου στην Κόρινθο πραγματοποιήσε σήμερα Μ. Τρίτη 11-04-17, η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Κορινθίων, προκειμένου να καταγγείλει την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης με βάση την ένσταση που έχουν καταθέσει οι συμβασιούχοι κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων που αρνείται παρανόμως να παρατείνει τις συμβάσεις μας μέχρι τις 31-12-17.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:

Παρά την τροπολογία, παρά τις εγκυκλίους, στην πράξη αποδεικνύεται ότι σαν εργαζόμενοι έχουμε γίνει μπαλάκι μεταξύ Δημάρχου, Υπουργείου και Υπηρεσιών παρά το γεγονός ότι 42 οικογένειες βρίσκονται στην ανεργία εδώ και 4 έως 6 μήνες και με άδειο το οικογενειακό πορτοφόλι μέσα στο Πάσχα.

Ο Δήμαρχος παρανομεί και η Κυβέρνηση αδιαφορεί κρυμμένη πίσω από νόμους και εγκυκλίους που στην πράξη δεν εφαρμόζονται, αποδεχόμενη έτσι την αυθαιρεσία.

Εμείς δηλώνουμε αποφασισμένοι και το έχουμε διατρανώσει σε όλους τους τόνους σε Υπουργούς, Δημάρχους, Περιφερειάρχες και Αποκεντρωμένη Διοίκηση ότι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος τον αγώνα μας για το δικαίωμα στη σταθερή εργασία.

Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.
Δημοσίευση: Απριλίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμβασιούχοι Δήμου Κορινθίων: Καταγγέλλουν καθυστέρηση έκδοσης απόφασης σε ένσταση τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator