Ολυμπία Οδός: Στην κυκλοφορία η Σήραγγα Πλατάνου, 10 Σήραγγες σε λειτουργία

0



Στην κυκλοφορία δόθηκε πριν από λίγο η Σήραγγα Πλατάνου στο ρεύμα προς Αθήνα, στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδού. Πρόκειται για ακόμα μία λειτουργία τμήματος του υπό ολοκλήρωση άξονα Κόρινθος-Πάτρα.

Με την λειτουργία αυτή συνολικά 9 Σήραγγες έχουν τεθεί σε λειτουργία στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ 1 Σήραγγα (στα Μαύρα Λιθάρια) έχει δοθεί στο ρεύμα προς Πάτρα. Στο σύνολο 10 από τις 12 Σήραγγες της Ολυμπίας έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.

Όλα αυτά 3 μέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια, την Τρίτη 11 Απριλίου, όπου αναμένεται με κάθε επισημότητα να δοθεί συνολικά ο δρόμος στην κυκλοφορία, ο οποίος εκτός από περίπου 7-9χλμ θα είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος με 2 λωρίδες+ΛΕΑ ανά κατεύθυνση.

Η μεταμόρφωση του άξονα από συνεχόμενο εργοτάξιο σε κανονικό αυτοκινητόδρομο τις τελευταίες μέρες είναι εμφανής και κομμάτι-κομμάτι παραδίδεται προς χρήση στους οδηγούς.

Τώρα, όλα είναι έτοιμα ούτως ώστε την Τρίτη να δοθεί με τη γνωστή μέθοδο της ...κορδέλας σε λειτουργίας η Ολυμπία Οδός και να γίνει παρελθόν η οκταετής και πλέον ταλαιπωρία των οδηγών στο δρόμο που ήταν μία από τις διαβόητες οδικές καρμανιόλες της χώρας.
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ολυμπία Οδός: Στην κυκλοφορία η Σήραγγα Πλατάνου, 10 Σήραγγες σε λειτουργία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator