«Κατρακύλα» ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Prorata! Δεν θέλουν να ξαναψηφίσουν Τσίπρα

0



Τεράστιο προβάδισμα, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 14 μονάδες έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε έρευνα της εταιρείας Prorata που έγινε για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών.

Η έρευνα μετρά την «δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων», λαμβάνει δηλαδή υπόψη την πρόθεση εκείνων που δηλώνουν σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 50% να ψηφίσουν κάποιο κόμμα και έτσι δεν προκύπτει άθροισμα 100%, αφού κάποιοι επιλέγουν να δηλώσουν περισσότερες από μία «προτιμήσεις».


Σύμφωνα με την έρευνα:

-Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33%

-ΣΥΡΙΖΑ 19%

-ΚΚΕ 10%,

-Δημοκρατική Συμπαράταξη 9%,

-Χρυσή Αυγή 8%

-Ποτάμι με 8%,

-Ένωση Κεντρώων 7%,

-Πλεύση Ελευθερίας 6%,

-ΑΝΕΛ 4%

-ΛΑΕ 4%


Είναι όμως σαφές, τόσο μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Νέας Δημοκρατίας πως δεν επιθυμούν την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών το προσεχές εξάμηνο, με ποσοστά 79% και 59% αντίστοιχα.

Εξάλλου, ενδιαφέρον είναι το στοιχείο, πως περισσότεροι από 4 στους 10 από εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, θεωρούν πως δεν είναι καθόλου πιθανό να ξαναψηφίσουν.

Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Κατρακύλα» ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Prorata! Δεν θέλουν να ξαναψηφίσουν Τσίπρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator