Η φωτογραφία είναι σημερινή έξω από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε.: Αυτή τη χώρα φτιάξαμε. Μας αξίζουν τα χειρότερα

0Η φωτογραφία είναι σημερινή και τραβήχτηκε έξω από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Δεκάδες μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων είναι παράνομοι, έχουν στήσει τους πάγκους τους. Δεν κόβουν αποδείξεις, δεν έχουν pos και δεν πληρώνουν φόρους. Ενδεχομένως λαμβάνουν και επίδομα €400 από τον κ. Μουζάλα. Οι δε φοιτητές, που διαμαρτύρονται ότι η ελληνική παιδεία είναι χαμηλού επιπέδου και δεν βρίσκουν δουλειά, προσφέρουν το χώρο του πανεπιστημίου για αποθήκευση των προϊόντων του παραεμπορίου. Τρέξε τώρα Έλληνα φορολογούμενε να πληρώσεις φόρους, εισφορές και ό,τι άλλο υπάρχει για να κρατήσεις ανοιχτό το μαγαζί σου. Αυτή τη χώρα φτιάξαμε. Μας αξίζουν τα χειρότερα.

Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η φωτογραφία είναι σημερινή έξω από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε.: Αυτή τη χώρα φτιάξαμε. Μας αξίζουν τα χειρότερα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator