Το parakato.gr διαψεύδει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ δημοσίευμα του "δημοσιογράφου της πλάκας" - ΒΙΝΤΕΟ

0Είμαστε υποχρεωμένοι για ακόμα μια φορά να διαψεύσουμε πρόσφατο δημοσίευμα του "δημοσιογράφου της πλάκας" (κατά τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Διονύσιο) το οποίο αναφέρεται στο parakato.gr.

Η ανάρτηση που είχαμε κάνει τότε αναδημοσιεύτηκε από τον "δημοσιογράφο της πλάκας"  παραφρασμένη και με εμπλουτισμένο κείμενο και όχι ως πιστή αντιγραφή του δικού μας κειμένου.

Για το λόγο αυτό η Μητρόπολη Κορίνθου απέστειλε τότε σε εμάς ένα απλό εξώδικο (το οποίο δημοσιεύσαμε την άλλη μέρα) ενώ προχώρησε σε μήνυση στον "δημοσιογράφο της πλάκας" για το εμπλουτισμένο κείμενό του το οποίο ήταν απλώς βασισμένο στην ανάρτησή μας.

Τέλος να συμπληρώσουμε ότι ουδέποτε καταγγείλαμε το παραμικρό στον "δημοσιογράφο της πλάκας" ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένα συγγενικό μας πρόσωπο.

 
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το parakato.gr διαψεύδει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ δημοσίευμα του "δημοσιογράφου της πλάκας" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator