Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Ξυλόκαστρο: Προβολή της ταινίας «Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται»

0Η Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Ξυλόκαστρο και ο πολιτιστικός σύλλογος «Αρχαία Πελλήνη» σας καλούν στην προβολή της ταινίας «Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται» το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 6:15μμ στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός. Θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο 2€ και τα έσοδα θα διατεθούν για τις εργασίες ανακαίνισης του δημοτικού σχολείου Πελλήνης. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο Κυλλήνιος Άδωνις και το Σωματείο Αλληλεγγύης και Προσφοράς Ξυλοκάστρου. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί.
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Ξυλόκαστρο: Προβολή της ταινίας «Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator