ΕΚΔΗΛΩΣΗ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου, "Μέγας Αλέξανδρος"

0


Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου "Μέγας Αλέξανδρος", παρουσίασε μια εκδήλωση τιμής για την ηρωΪκή Ελληνική Επανάσταση, με τον τίτλο: "…ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ…".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μπολατίου, "ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ".

Την συγγραφή των κειμένων που αναφέρονταν στα γεγονότα της περιόδου της Επανάστασης, στους τόπους που διαδραματίστηκαν κάποια από αυτά, στους χορούς που παρουσιάστηκαν και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο κ.Κ.Τσατσάνης.

Στην εκδήλωση τραγούδησαν και χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος" και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου.

Το κοινό καταχειροκρότησε την εκδήλωση, η οποία με τον δικό της τρόπο πέρασε το μήνυμα της σημασίας του αγώνα - του κάθε αγώνα - και της ψυχικής δύναμης που απαιτείται για την ολοκλήρωσή του.

Ο κ.Άρης Σταύρου, Πρόεδρος του Συλλόγου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", ευχαρίστησε τον κ. Μπόσγα Αθανάσιο και την κ.Χαρχαντή Αθανασία για την χοροδιδασκαλία, τον κ.Χαράλαμπο Ανδρικόπουλο, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπολατίου, για την φιλοξενία και όσους με τον τρόπο τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΔΗΛΩΣΗ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου, "Μέγας Αλέξανδρος""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator