Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η ανθελληνική προπαγάνδα... συνεχίζεται

0



Και είχαμε πραγματικά αρχίσει να ανησυχούμε. Μία μόνο ημέρα χωρίς δημοσιότητα θα άντεχε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ; Τώρα που έμαθε η γριά στα σύκα και οι Συριζαίοι στις κάμερες θα αφήσουν να περάσει έστω και μια ημέρα χωρίς να δημιουργήσουν θέμα;

Έτσι, λοιπόν, μετά τον χαρακτηρισμό του πλιάτσικου στα σούπερ μάρκετ ως… ακτιβισμό, αποφάσισαν την ημέρα της εθνικής εορτής να ξαναχτυπήσουν.

Η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος μεταξύ άλλων σχολιάζει την πρωινή προσευχή και τις παρελάσεις, λέγοντας πως είναι «άκρως αναχρονιστικές» και ουσιαστικά ζητά την κατάργησή τους. Να γίνονται εθνικές εορτές χωρίς παρελάσεις και γενικώς να επικρατεί ένα πολυπολιτισμικό πανηγυράκι όπου όλοι θα χαίρονται και θα βγάζουν φωτογραφίες της σημαιοφόρου που σήμερα παρέλασε με μαντίλα μουσουλμανική.

Μπράβο της κοπέλας που προκόβει στην Ελλάδα και μαθαίνει την ελληνική παιδεία. Αλλά τη μαντίλα γιατί πρέπει δηλαδή να την διαφημίζουμε; Θα μπορούσε ένας χριστιανός να πάει στο Ιράν και να παρελάσει με τον σταυρό του Χριστού στο κούτελο;

Παράλληλα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, στο ίδιο μήκος κύματος με παλαιότερη δήλωση του κ. Μπαλτά περί αριστείας, αναφέρει πως «αριστεία» οφείλεται στην έκρηξη δημιουργίας Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και είναι αποτέλεσμα της ανάγκης για υπερεξειδίκευση και αναζήτηση περισσότερων προσόντων, ανάγκη που επιβάλλεται από την νεοφιλελεύθερη αντίληψη για την ατομική ανέλιξη και την αριστεία.

Είναι δηλαδή νεοφιλελεύθερη πρακτική να είσαι άριστος. Να προσπαθείς να προκόψεις στη ζωή σου, να γίνεις καλύτερος από τους άλλους είτε γιατί το αξίζεις, είτε γιατί δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις. Η αριστεία είναι ρετσινιά κι όχι οι τεμπελχανάδες που περιμένουν πότε θα νομιμοποιηθεί η κάνναβη για να μπορούν ελεύθεροι να καπνίζουν τα τσιγαράκια τους λιαζόμενοι στην πλατεία Εξαρχείων.

Ο κ. Αυγενάκης από τη ΝΔ με ανακοίνωση με τίτλο «προκλήσεων … συνέχεια από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο για ανθελληνική προπαγάνδα και ιδεοληπτικές αντιλήψεις που δεν θα περάσουν. Μετά το «… η αριστεία είναι ρετσινιά» του κ. Μπαλτά και το «… η καριέρα είναι χολέρα» του κ. Καρανίκα, ακολουθούν οι… βολές για την εκπαίδευση, τη θρησκεία και την ιστορία, αφού θεωρούν «το σχολείο μηχανισμό καταπίεσης και πειθάρχησης» και «τις μαθητικές παρελάσεις και την πρωινή προσευχή αναχρονιστικές».

Η ανθελληνική προπαγάνδα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ … δεν θα περάσει.

Η απάντηση δίνεται από την ίδια τη μαθητική νεολαία που αγωνιά και μοχθεί για να επιτύχει τους στόχους της αριστείας, της ευγενούς άμιλλας και της μόρφωσης και που επενδύει με κόπο και προσπάθεια στο μέλλον της.

Ειδικά δε σήμερα και αύριο που η μαθητική νεολαία μας κάνει υπερήφανους αποδίδοντας φόρο τιμής και μνήμης στους ήρωες του 1821, στους αγωνιστές που μας χάρισαν θυσιάζοντας τη ζωή τους, τα υπέρτατα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας».

Καλή η αντίδραση της ΝΔ αλλά τι να το κάνεις; Οι Συριζαίοι το έχουν βάλει σκοπό να αποχριστιανικοποιήσουν και να αποϊδεολογικοποιήσουν τα σχολεία, τα παιδιά. Και αυτή η προπαγάνδα θα συνεχίζεται όσο μένουμε απαθείς στο ιδεολογικό έγκλημα που διαπράττουν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η ανθελληνική προπαγάνδα... συνεχίζεται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator