Δίνουν «τα ρέστα τους» για να διασωθεί το Τσιπροκαραμανλιστάν

0Είναι προφανές ότι τελικά το μοναδικό που φρόντισε να διασώσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το «Εθνικό Κεφαλαίο» του Κώστα Καραμανλή και απορώ γιατί ο Τσίπρας δεν έχει καλέσει ακόμη τους Έλληνες να τρέξουν να πέσουν στα γόνατα του …αυγατισμένου «Εθνικού Κεφαλαίου» και να ικετέψουν την σωτηρία τους.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Να επιστρέψει και να βάλει τάξη, τώρα που «έστω και αργά το φως νίκησε το σκοτάδι» και «αποκαλύφθηκε η σκευωρία (Βατοπέδι) εναντίον της κυβέρνησης του». Ξέρει το «Εθνικό Κεφάλαιο» και έχει να επιδείξει μοναδικές επιδόσεις: μέσα σε πέντε χρόνια διπλασίασε τις κρατικές δαπάνες και τριπλασίασε τις φαρμακευτικές, εκτόξευσε τη θέση της χώρας στους παγκόσμιους δείκτες διαφθοράς, καταβαράθρωσε κατά 50 θέσεις την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και φεύγοντας πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ πρωτογενούς ελλείμματος 25 δις!

Να γυρίσει, τώρα που τον χρειάζεται ο Τσίπρας για να θυμηθούν οι αχάριστοι, αγανακτισμένοι από την πολιτική του ψηφοφόροι τα επιτεύγματα του τρίτου, αλλά «βασικού πυλώνα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Την εισαγωγή των Παυλοπούλιων συνεντεύξεων στο δημόσιο ,τις δράσεις του διοικητή της ΕΥΠ κ. Παπαγγελόπουλου, το έργο του τότε υπουργού Ναυτιλίας Καμμένου – όλοι τους σε καίρια πόστα σήμερα στο πλευρό του «ταλαντούχου» πρωθυπουργού.

Είναι επίσης η ώρα, τώρα που δικαιώθηκε το … «πολιτικό κεφάλαιο», να επανέλθει ο Καραμανλής ως ιδιοκτήτης της ΝΔ. Για να παλέψουν οι δύο κυβερνητικές συνιστώσες από κοινού, βγάζοντας από την μέση τα «εμπόδια»: Τον Μητσοτάκη ο ένας, την Φώφη, τον Βενιζέλο και την Δημοκρατική Συμπαράταξη ο άλλος…

Εδώ να θυμίσουμε εμείς κάτι: Οι πολιτικοί ( όποιοι κι άν είναι) και οι πολιτικές και κομματικές ομάδες, δεν απευθύνονται αποκλειστικά στην λεγόμενη εκλογική τους …. πελατεία αλλά σε ολόκληρο το λαό. Αυτή η αποτρόπαιη αίσθηση ιδιοκτησίας που αντιλαμβάνεται την χώρα ως τσιφλίκι σε τιμή ευκαιρίας, πέραν του ότι μας κρατά στον πολιτικό μεσαίωνα από τον οποίο είναι ανάγκη να εξέλθουμε επιτέλους στο φως της σύγχρονης ιστορίας, μας καταδικάζει σε οικονομικό θάνατο και διεθνή απομόνωση.

Όσο για το θρυλούμενο «πολιτικό κεφάλαιο» του Κώστα Καραμανλή, ας δει πως θα το αξιοποιήσει μετά την άρση των capital control, αφού το κρατά δεσμευμένο η κυβέρνηση του νεαρού του φίλου…
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δίνουν «τα ρέστα τους» για να διασωθεί το Τσιπροκαραμανλιστάν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator