ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Συνέντευξη τύπου κάποιων "επαναστατών" μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη !!!

0Συνέντευξη τύπου κάποιων "επαναστατών" μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη για την «διεθνή ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας» μπλα μπλα…
Ο υπεύθυνος βάρδιας της Προεδρικής Φρουράς στο Σύνταγμα παρακαλεί ευγενικά τους κύριους και τις κυρίες να πάνε λίγο παραπέρα γιατί εμποδίζουν την αλλαγή των τσολιάδων.
Οι κύριοι και οι κυρίες τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του κόσμου οι κύριοι και οι κυρίες, σε περίπτωση ανυπακοής προς τον φρουρό, θα είχα φύγει "ευγενικά" με τη γνωστή διαδικασία "καροτσάκι".

(φωτο: Marios Lolos)

Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Συνέντευξη τύπου κάποιων "επαναστατών" μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator