Στην εφορία στέλνει ο Βούτσης τους μπαταχτσήδες πρώην βουλευτές

0Τους έδωσε διορία ενός μήνα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους ύψους 180.000 ευρώ - Πρόκειται για 25 πρώην βουλευτές που έλαβαν χαμηλότοκο δάνειο από τη Βουλή
Διορία ενός μηνός προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε 25 πρώην βουλευτές που δεν εξυπηρετούν δάνεια 180.000 ευρώ προειδοποιώντας τους μάλιστα ότι σε αντίθετη περίπτωση θα παραπέμψει τους φακέλους τους στις αρμόδιες ΔΟΥ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε σήμερα, στο πλαίσιο άτυπης ενημέρωσης, ότι έχει διαμηνύσει στους 25 οφειλέτες πως έχουν προθεσμία ενός μήνα για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης της Βουλής. Σημείωσε, μάλιστα, ότι το ζήτημα αφορά αποκλειστικά τους πρώην βουλευτές διότι οι εν ενεργεία αποπληρώνουν κανονικά τις οφειλές τους προς το ταμείο. Ο κ. Βούτσης σημείωσε, μάλιστα, ότι η συνολική οφειλή προς το Ταμείο ανέρχεται σε 700.000 ευρώ.

Παράλληλα, εξήγησε ότι οι εν ενεργεία βουλευτές που παίρνουν δάνειο από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης το αποπληρώνουν μέσω μηνιαίας παρακράτησης από τη βουλευτική αποζημίωσή τους. Το ζήτημα προκύπτει, όμως, όταν λήγει η κοινοβουλευτική θητεία και δεν επανεκλέγονται και τότε δεν υπάρχει δυνατότητα παρακράτησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, το ζήτημα μπορεί να διευθετηθεί μέσω της εφορίας.

Ο κ. Βούτσης εξέφρασε, όμως, και τη δυσφορία του για τη διαρροή του θέματος στον Τύπο λέγοντας ότι τα σχετικά δημοσιεύματα ενεργοποιούν με λάθος τρόπο τα «απολιτίκ ένστικτα» του κόσμου.

Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην εφορία στέλνει ο Βούτσης τους μπαταχτσήδες πρώην βουλευτές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator