Ελλάς τα ξεφτιλίκια σου: 49 Πάμπλουτοι βουλευτές πήραν άτοκα δάνεια ύψους 700.000 ευρώ και δεν τα πληρώνουν με το “έτσι θέλω”

0ΕΛΑΒΑΝ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ «ΞΕΧΑΣΑΝ» ΝΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ – ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Τα κόκκινα δάνεια των βουλευτών προκαλούν πονοκέφαλο στην Βουλή καθώς το φέσι όλο και μεγαλώνει… Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος της Κυριαής το ζήτημα απασχολεί έντονά την αρμόδια επιτροπή η οποία αποφάσισε να προχωρήσει στις προβλεπόμενες κινήσεις που αφορούν ληξιπρόθεσμενες οφειλές.
Όπως υποστηρίζει ο Ε.Τ , 49 βουλευτές πρώην και νυν έχουν λάβει από τον προϋπολογισμό της βουλής δάνεια συνολικού ύψους 700.000 ευρώ τα οποία όμως δεν εξυπηρετούνται.
Πάρα το γεγονός ότι έχει δοθεί δυνατότητα για ρύθμιση με 48 δόσεις , μόνο 13 βουλευτές «μπήκαν» άλλα και αυτοί ξόφλησαν μόνο την πρώτη δόση και ύστερα μάλλον ξεχάσαν να καταβάλουν τις επόμενες δόσεις.
Ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαδικασία για τα κόκκινα δάνεια των βουλευτών και οι υποθέσεις να προωθηθούν στην εφορεία για τις απαραίτητες ενέργειες για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμών οφειλών. Ετσι η Βουλή θα στείλει τα στοιχεία στην ΔΟΥ η οποία θα προχωρήσει σε κατασχέσεις λογαρισμών και σε κάθε ενδικό μέσο προκειμένο το Δημόσιο να διεκδικήσει τις οφειλές του.

Μάνος Πιτσιδιανάκης
Πηγή
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελλάς τα ξεφτιλίκια σου: 49 Πάμπλουτοι βουλευτές πήραν άτοκα δάνεια ύψους 700.000 ευρώ και δεν τα πληρώνουν με το “έτσι θέλω”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator