ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πανηγυρικά επανεξελέγει ο Χρήστος Χασικίδης – Ρωγμές στην παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου !

0



Πανηγυρικά επανεξελέγει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων ο Χρήστος Χασικίδης,στην σημερινή ειδική συνεδρίαση του σώματος,καταφέροντας μάλιστα και σημαντικές ρωγμές στην παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου.

Οι αριθμοί διέψευσαν κατηγορηματικά τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,Βασίλη Νανόπουλο,που για τις επικοινωνιακές του ανάγκες δήλωσε ότι «Δεν ψηφίσαμε για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον Χρ.Χασικίδη»

Δυστυχώς ,για τον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι από τον συνολικό αριθμό των 10 δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας – οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι αγνόησαν την παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου και ακολουθώντας άλλη…πορεία ευθύνης υπερψήφισαν τον δημοφιλή γιατρό !

Ο Χρήστος Χασικίδης έλαβε : 25 υπέρ - 7 λευκά - 1 άκυρο - σε σύνολο 20 δημοτικών συμβούλων της δημοτικής πλειοψηφίας…

Οι αναμενόμενες ρωγμές στην παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου όχι μόνο επιβεβαιώνουν την διαφαινόμενη αποσύνθεση της » Συμμαχίας Πολιτών» – αλλά μάλλον βγάζουν και τον κ. Νανόπουλο από το κάδρο των υποψήφιων δημάρχων ,για τις επόμενες εκλογές στο Δήμο Κορινθίων…ο χρόνος φυσικά θα επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας ,Χρήστος Ζαχαριάς και γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Τιμολέων Πιέτρης

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο, τόνισε ότι «Η σημερινή διαδικασία ανέδειξε την ενότητα που υπάρχει στην δημοτική μας παράταξη».

Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πανηγυρικά επανεξελέγει ο Χρήστος Χασικίδης – Ρωγμές στην παραταξιακή γραμμή Νανόπουλου !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator