ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ

0Εγκρίθηκε η ένταξη του έργου Αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Αθικίων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου 2014-2020 με απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 8/2/2017.

Η μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑ Κορίνθου, έχει φορέα εκτέλεσης την ίδια και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 560.000 € και δημοπρατείται τις προσεχείς ημέρες από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης.

Προβλέπονται εργασίες αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης με τις αντίστοιχες παροχές στα Αθίκια που λόγω παλαιότητος και συχνών ζημιών δημιουργούν πρόβλημα στην ύδρευση της περιοχής και παρουσιάζει απώλειες νερού.

Θα κατασκευαστούν 19.975 μέτρα αγωγών και 700 νέων παροχών με τις αντίστοιχες συσκευές και εξαρτήματα ΡΕ τρίτης γενιάς και μπλε χρώματος.
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator