ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Την Πέμπτη τα ασφαλιστικά μέτρα των συμβασιούχων - Συγκέντρωση στα Δικαστήρια

0



Την Πέμπτη 23 Μάρτη 2017 δικάζονται στο Πρωτοδικείο Κορίνθου τα Ασφαλιστικά Μέτρα που είχαμε κάνει ενάντια στην άρνηση της Δημοτικής Αρχής να ανανεώσει τις συμβάσεις μας όπως ορίζουν οι τροπολογίες που έχουν ψηφιστεί.

Εδώ και 2,5 μήνες είμαστε στο δρόμο του αγώνα με διάφορες μορφές προκειμένου να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην εργασία και να καταγγείλουμε την παράνομη άρνηση της διοίκησης του Δήμου Κορινθίων να ανανεώσει τις συμβάσεις μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι Δικαστικές Αρχές θα λάβουν σοβαρά υπ όψιν ότι κρίνουν το μεροκάματο για 42 οικογένειες, θα λάβουν υπόψη την πρόσφατη σχετική τροπολογία καθώς και την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Επίσης ότι θα λάβουν υπόψη​ το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας έχει παρατείνει τις συμβάσεις των συναδέλφων.

Καλούμε τα σωματεία, τους φορείς και τον κόσμο της Κορίνθου σε συμπαράσταση.

Όλοι και όλες, την Πέμπτη στις 9:00 το πρωί, στη συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Κορίνθου.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Την Πέμπτη τα ασφαλιστικά μέτρα των συμβασιούχων - Συγκέντρωση στα Δικαστήρια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator