Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017: Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος

0

Με το πρώτο μέρος του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, που φιλοξενήθηκε στο Ι.ΚΤΕΟ "Mr. KTEO" ξεκίνησε το πρόγραμμα του αγώνα!

Λίγες ώρες απομένουν για τη διεξαγωγή του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ 2017, που θα σημάνει ταυτόχρονα την έναρξη του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ 2017. Το πρόγραμμα του αγώνα που διοργανώνεται από τo Αθλητικό Σωματείο "Start Line", περιλάμβανε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου, το πρώτο μέρος του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου.

Η διαδικασία έλαβε χώρα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ "Mr. KTEO", το οποίο βρίσκεται στη Γέφυρα Ασπροπύργου και αποτέλεσε για ακόμη μια φορά, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με το ασφάλτινο Ράλλυ Παλάδιο, σημαντικό συνεργάτη για τη Start Line σε ένα ιδιαίτερα κομβικό κομμάτι ενός ράλλυ. Από το πρώτο μέρος της διαδικασίας Τεχνικού Ελέγχου πέρασαν 15 αυτοκίνητα, ενώ η συνέχεια θα δοθεί αύριο το πρωί στο Λουτράκι όταν και αναμένεται να περάσουν ακόμη 12 αυτοκίνητα, τη στιγμή που οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Αναστάσιος Παπαδόπουλος δε θα εκκινήσουν λόγω μηχανικού προβλήματος του Subaru Impreza GT.

Το αγωνιστικό μέρος του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ διεξάγεται την Κυριακή 19 Μαρτίου, και περιλαμβάνει 2 περάσματα από την Ειδική Διαδρομή "Κινέτα-Λουτράκι" μήκους 19,2 χιλιομέτρων. Επίκεντρο του αγώνα είναι το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, όπου θα στεγαστούν το Αρχηγείο, ο Χώρος Επισκευών, η Ανασυγκρότηση και η Απονομή. Το πρώτο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή θα ξεκινήσει αύριο τις 11:03, η οποία θα κλείσει για τους θεατές μία ώρα νωρίτερα και δε θα ανοίξει μεταξύ των δύο αγωνιστικών περασμάτων.

Χρόνοι Ειδικών Διαδρομών: http://www.infomega.gr/live/
Site: www.startline.gr
www.facebook.com/StartLine.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017: Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator