ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τη "Θεοπροσφορά"

0


Δίνουμε έμπρακτα το μήνυμα της Αγάπης και της Φιλανθρωπίας εν όψει των Άγιων ημερών


Η RAP MEDIA σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τους πολίτες της Κορινθίας, ενώνει τις δυνάμεις της - όπως και το προηγούμενο διάστημα - για να στηρίξει ακόμα περισσότερο και να συνδράμει το μεγάλο έργο της ΄Θεοπροσφοράς΄. Ο στόχος ένας και ιερός:Η ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η μεγάλη επιτυχία του εγχειρήματος πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων όπου συγκεντρώθηκε ένας τεράστιος αριθμός προσφορών, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά ώστε και αυτές τις Άγιες Μέρες κανένας συμπολίτης μας να μην νιώθει ότι είναι μόνος…

ΟΛΟΙ μπορούν να προσφέρουν…

Σε αυτό το Θεάρεστο έργο, δεν περισσεύει κανείς. Όλες και όλοι, πολίτες, φορείς, σχολεία, σύλλογοι και βεβαίως επιχειρήσεις του νομού, έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια όσο και όπως μπορεί ο καθένας. Άλλωστε και η μικρότερη προσφορά μπορεί να σημαίνει πολλά για κάποιους συμπολίτες μας. Οι προσφορές αφορούν είδη πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας, όπως μακαρόνια, ρύζι, γάλα, όσπρια, ζάχαρη κ.α., ενώ μεγάλες είναι οι ανάγκες για ελαιόλαδο. Η διάρκεια των προσφορών ξεκινά τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και ολοκληρώνεται το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου. Και επειδή τα γραφεία της ΄Θεοπροσφοράς΄ βρίσκονται στο κέντρο της Κορίνθου, η RAP MEDIA έχει τη δυνατότητα να παραλάβει τις προσφορές και από άλλα σημεία της Κορινθίας αρκεί να γνωστοποιηθεί ο χώρος που θα είναι συγκεντρωμένα και να υπάρξει σχετική ενημέρωση στα κεντρικά γραφεία της RAP MEDIA και στο τηλέφωνο: 2741600888.

Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος:
«Αυτές τις μέρες να μη λείψει το μήνυμα της Αγάπης και της Φιλανθρωπίας»

Αναφερόμενος στο σοβαρό και Θεάρεστο αυτό έργο, ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος μεταξύ των άλλων σημείωσε:«Έχουμε συνηθίσει πλέον στον τόπο μας την Αγάπη και τη Φιλανθρωπία. Αγωνιζόμαστε να κάνουμε πραγματικότητα το λόγο του Χριστού με την προτροπή της Εκκλησίας και των ποιμένων. Από την αγάπη και τη φιλανθρωπία δεν μπορεί να λείψει η σκέψη για τον πλησίον. Και μάλιστα τον ενδεή, τον φτωχό, τον πάσχοντα, τον φυλακισμένο, τον κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Γι΄ αυτό στη Μητρόπολη θεσπίσαμε πολλές δράσεις ώστε να καλυφθούν όλων των ειδών οι ανάγκες. Είναι πια σε όλους γνωστή η Τράπεζα τροφίμων και ενδυμάτων, η ΄Θεοπροσφορά΄. Αυτές οι δράσεις πρέπει να εντατικοποιούνται τέτοιες μέρες. Καλούμε το λαό της Κορινθίας να συνδράμει στο έργο αυτό και ευχαριστούμε που σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως η RAP MEDIA, η οποία είχε συμβάλλει και στο παρόμοιο φιλανθρωπικό έργο των Χριστουγέννων. Το κάλεσμα είναι Παγκορινθιακό και με τη σειρά μου καλώ τους Χριστιανούς να δώσουν το παρόν γιατί δεν πρέπει να λείψει τίποτα από κανέναν, ειδικά αυτές τις μέρες.

Θα ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον κ. Ραψωματιώτη, την κα Σουκαρά και όλα τα μέσα ενημέρωσης για τη συνδρομή τους, και περιμένω από εσάς, Χριστιανοί μου Ευλογημένοι, αφού ακούσετε το μήνυμα, να σπεύσετε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας, σε είδος, σε χρήμα, σε ρούχα, σε υποδήματα, σε παιχνίδια, σε φάρμακα. Οι πόρτες της ΄Θεοπροσφοράς΄ είναι ανοικτές κι εσείς θα είστε γι΄ αυτό το Πάσχα οι Θεοπροσφέροντες».

Η Rap Media καλεί για μια ακόμα φορά όλα τα ΜΜΕ του νομού να συμμετάσχουν στην προβολή και γνωστοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, ώστε όλοι μαζί και χωρίς διακρίσεις να συμβάλλουμε σε αυτήν την εκστρατεία αλληλεγγύης. Όποιο ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, ιστοσελίδα) επιθυμεί να συμμετάσχει, μπορεί να μεταφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μήνυμα αλλά και το banner της δράσης «Η Κορινθία στηρίζει την Θεοπροσφορά» αρκεί να το δηλώσει στην σελίδα μας στο facebook «Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά»

(https://www.facebook.com/ueoprosfora/?fref=ts).

Κατόπιν τούτου, θα αναγράφεται σε όλα τα δελτία τύπου και ενημερώσεις της Rap Media που θα αφορούν τη δράση αυτή.
Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τη "Θεοπροσφορά""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator