Θάνος Τζήμερος - Ομιλία με θέμα: "Πώς φτάσαμε ως εδώ. Πλάνο εξόδου από την κρίση" - BINTEO

0


Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, στο Castello Hαll - Pietris, o διαφημιστής Θάνος Τζήμερος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: "Πώς φτάσαμε ως εδώ. Πλάνο εξόδου από την κρίση", την οποία παρακολούθησαν επιχειρηματίες, θεσμικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Τα χρήματα, που συγκεντρώθηκαν, θα δοθούν και αυτά για τη μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου, στο Κιάτο.

Στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει από τις 10.30 π.μ. ο Όμιλος με κλιμάκιο γιατρών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου, θα κάνει δωρεάν Πνευμονολογικές Ιατρικές Εξετάσεις στους κατοίκους.

Επίσης, στη 1.00 μ.μ. θα δοθεί ομιλία με θέμα "Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια" από τον Καθηγητή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημοσθένη Μπούρο.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Μαρτίου 20, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θάνος Τζήμερος - Ομιλία με θέμα: "Πώς φτάσαμε ως εδώ. Πλάνο εξόδου από την κρίση" - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator