Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Κορινθίων: "Ούτε βήμα πίσω"

0Στις 8 Μάρτη καταθέσαμε ένσταση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, στην οποία αιτούμαστε να ακυρωθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων με αριθμό 2/2017, γιατί έρχεται σε αντίθεση με τον νόμο που αυτοδίκαια ανανεώνει τις συμβάσεις εργασίας μας μέχρι και το τέλος του 2017. Είναι δικαίωμα του κάθε δημοτικού συμβούλου και του Δημοτικού Συμβουλίου να έχει τις αντιρρήσεις του σε σχέση με κάποιο νόμο, το ίδιο δικαίωμα έχουμε και εμείς ως εργαζόμενοι.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως η αντίθεσή τους δεν στρέφεται κατά της κυβέρνησης ή του κράτους αλλά ενάντια σε μας τους εργαζόμενους, που περιμένουμε να έχουμε ένα εισόδημά για να καλύπτουμε τις ανάγκες των οικογενειών μας έστω και για μερικούς μήνες ακόμη. Από τη στιγμή που το κράτος, δίνει το δικαίωμα στους δήμους να ανανεώσουν τις συμβάσεις και με σχετική τροπολογία έλυσε και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι πληρωμές, μας είναι αδύνατον να κατανοήσουμε γιατί η Δημοτική Αρχή δεν προχωρά στην ανανέωση. Δεν φέρνει το θέμα στο ΔΣ όπως δεσμεύτηκε ότι θα έκανε, όταν ψηφιζόταν η σχετική τροπολογία. Αντιθέτως φαίνεται να κάνει ότι μπορεί για να καθυστερεί, η διαδικασία.
Όσο για μας, επειδή η Δημοτική Αρχή έχει φροντίσει να μην έχουμε δουλειά να κάνουμε, γι΄ αυτό δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε το τελευταίο διάστημα, να παλεύουμε για να εξασφαλίσουμε μεροκάματο για το σπίτι μας.

Κόρινθος 9/3/2017
Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Κορινθίων: "Ούτε βήμα πίσω""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator