Άγριο ξέσπασμα Ρέντσι κατά Ντάισελμπλουμ: Βούλωσε το και παραιτήσου

0



«Όσο νωρίτερα παραιτηθεί ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, τόσο το καλύτερο» γράφει στο Facebook ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία των «Δημοκρατικών» Ματέο Ρέντσι.

Ο Ρέντσι έκανε τη δήλωση αυτή αναφορικά με τη συνέντευξη του επικεφαλής του Eurogroup σε γερμανική εφημερίδα, στην οποία κατηγόρησε τις χώρες του ευρωπαϊκού Nότου ότι «σπατάλησαν τα χρήματά τους σε γυναίκες και αλκοόλ». Ο Ρέντσι χαρακτήρισε «χαζές» τις δηλώσεις του Ολλανδού πολιτικού, προσθέτοντας ότι «αρμόζουν σε συζήτηση καφενείου».

«Θεωρώ ότι άνθρωποι σαν τον Ντάισελμπλουμ, ο οποίος ανήκει στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά ίσως δεν το έχει αντιληφθεί, δεν αξίζoυν την θέση που τους έχει δοθεί», έγραψε ο πρώην επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος, σε έναν μήνα, για την ηγεσία του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

«Αν ο Ντάϊσελμπλουμ θέλει να προσβάλει την Ιταλία, ας το κάνει σπίτι του, όχι με τον θεσμικό του ρόλο» γράφει επίσης ο Ρέντσι. Και

Το κίνημα Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο ζήτησε επίσης την άμεση παραίτηση του προέδρου του Eurogroup.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριο ξέσπασμα Ρέντσι κατά Ντάισελμπλουμ: Βούλωσε το και παραιτήσου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator