ΚΙΑΤΟ: Παρουσίαση βιβλίων του πατριώτη μας Θεόδωρου Παναγόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα γίνει απόψε το βράδυ 8 μμ στο Κιάτο στην πλατεία και συγκεκριμένα στο Roi mat (πρώην Πιτίνη).
Η εκδήλωση θα έχει την παρουσίαση  δύο βιβλίων του πατριώτη μας Θεόδωρου Παναγόπουλου (έχει γεννηθεί στους Καλλιάνους Κορινθίας και ζει στην Κρήτη. Εχει σπουδάσει Νομικά και εισήλθε στο δικαστικό σώμα, σήμερα είναι συνταξιούχος και ασχολείται με την συγγραφή ιστορικών βιβλίων).
Και τα δύο βιβλία του, το ένα με τίτλο : "Τα ψιλά γράμματα της Ιστορίας" , και το άλλο με τίτλο : "Όλα στο φως" , έχουν να κάνουν με άγνωστες σελίδες γύρω από την επανάσταση του 21 , γεγονότα που αποσιώπησε απέκρυψε και παραποίησε η επίσημη ιστορία. Εχουν γίνει και τα δύο best seller.

Τα ψιλά γράμματα της ιστορίας

Άγνωστες σελίδες γύρω από την επανάσταση του ’21 γεγονότα που αποσιώπησε, απέκρυψε και παραποίησε η επίσημη Ιστορία.

Η Ιστορία γράφεται πάντα από τους Νικητές και τους Ισχυρούς οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να αποσιωπούν να αποκρύπτουν ή το χειρότερο να παραποιούν και να αλλοιώνουν την αλήθεια κατά το δοκούν, αποκοιμίζοντας τον λαό και αποστερώντας τον από την
αληθινή ιστορία του. Διδασκόμαστε έτσι μια κατασκευασμένη,
μια «εικονική ιστορία» που εξυπηρετεί πάντοτε την εκάστοτε άρχουσα τάξη – η οποία έχει την τάση να εξωραΐζει γεγονότα προς όφελός της…

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας αποκαλύπτει με τόλμη οδυνηρές και συγκλονιστικές αλήθειες για την μεγάλη Επανάσταση των Ελλήνων, ανασύρει γεγονότα που αποκαθηλώνουν κατασκευασμένους ήρωες και αποδίδει τιμές στους αληθινούς αγωνιστές και στους αληθινούς μάρτυρες της Παλιγγενεσίας.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Όλα στο φως

Τρία χρόνια μετά «Τα ψιλά γράμματα της ιστορίας», ο συγγραφέας επανέρχεται στην πολύ πετυχημένη μορφή μικρο-διήγησης της Ιστορίας, φωτίζοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την ελληνική Επανάσταση του 1821.

Πολλά τα ερωτήματα σε μια περίοδο επαναστατική, γεμάτη αναταραχές, ανατροπές, ίντριγκες και αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα ανάμεσα στις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, τη συρρικνούμενη Οθωμανική Αυτοκρατορία, αλλά και τα κύρια και δευτερεύονται ιστορικά πρόσωπα της εποχής.

Από τη δολοφονία του Καποδίστρια, μέχρι το θάνατο του Καραϊσκάκη, τη δολοφονία του Ανδρούτσου και τη δίκη του Κολοκοτρώνη τα ερωτήματα πάρα πολλά, το παρασκήνιο εξόχως ενδιαφέρων και διαφωτιστικό, οι δε 800 και πλέον σελίδες του βιβλίου ένα πραγματικό πανόραμα της εποχής.

Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Παρουσίαση βιβλίων του πατριώτη μας Θεόδωρου Παναγόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator