Αθάνατο ελληνικό Δημόσιο! Ζητούν από τα ορεινά Ανώγεια και Οροπέδιο Λασιθίου να καταγράψουν… τις παραλίες τους

0Είναι από τις περιπτώσεις που κάνουν κάποιον να αναφωνήσει «αθάνατο ελληνικό Δημόσιο…» και όχι άδικα, καθώς με έγγραφό του το υπουργείο Δικαιοσύνης και ειδικότερα το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ζητά να μάθει από τον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και το δήμο Ανωγείων στην Κρήτη, που είναι κατεξοχήν ορεινοί δήμοι να καταγράψουν τις παραλίες και τους αιγιαλούς τους…

Οπως αναφέρει το ekriti.gr, πριν από λίγο καιρό, σε έναν από τους δύο Δήμους, έφτασε έγγραφο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπινων Δικαιωμάτων και πιο συγκεκριμένα από την Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών», βάσει του οποίου ο Δήμος θα έπρεπε να καταγράψει τις παραλίες και τους αιγιαλούς και να στείλει πίσω το ερωτηματολόγιο που θα έπρεπε να απαντήσει. Αυτό έγινε τον Ιούνιο του 2016 και φυσικά ο Δήμος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να απαντήσει αφού πολύ απλά, παραλίες και αιγιαλοί δεν υπάρχουν!

Ωστόσο η δημόσια υπηρεσία φαίνεται ότι… θίχθηκε από την… σιωπή των δήμων. Ετσι πριν από λίγες ημέρες μία άλλη επιστολή από την ίδια υπηρεσία, έφτασε και πάλι στον Δήμο μέσω της οποίας ζητούσαν… εξηγήσεις από τη Δημοτική Αρχή ως προς το γιατί δεν απέστειλε συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο! Επέμειναν δηλαδή να ζητούν από τον συγκεκριμένο Δήμο, να καταγράψει τις παραλίες και τους αιγιαλούς, χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία να ελέγξουν αν απευθύνονται σε Δήμο ο οποίος όντως διαθέτει αυτά που ζητούν.

Δείτε το έγγραφο που έφτασε στους Δήμους μέσα στους οποίους βρίσκονται και οι Δήμοι Οροπεδίου Λασιθίου και Ανωγείων:Πηγή: ekriti.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αθάνατο ελληνικό Δημόσιο! Ζητούν από τα ορεινά Ανώγεια και Οροπέδιο Λασιθίου να καταγράψουν… τις παραλίες τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator