Οι Τούρκοι αλωνίζουν κι εμείς ασχολούμαστε με τον Μπελογιάννη

0Πολύ βρόμικα και επικίνδυνα παιχνίδια παίζονται τις τελευταίες ημέρες στη Θράκη. Η υπόθεση με την αποκάλυψη όπλων, και μάλιστα «επαγγελματικών» με σιγαστήρα σε σπίτι ιμάμη που παράτυπα έχει διοριστεί από τον ψευτομουφτή, πέρασε μάλλον χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη βάση.

Τουλάχιστον επισήμως γιατί στο παρασκήνιο επικρατεί μεγάλη ανησυχία μήπως στήσουν επεισόδια οι Τούρκοι, ειδικά όσο πλησιάζει η ώρα του δημοψηφίσματος. Μάλιστα, επειδή στην Αθήνα έχουν καταλάβει ότι κάτι πάει να γίνει και είναι επικίνδυνο, παίρνουν τα μέτρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αntinews, το Επιτελείο έχει δώσει εντολή σε όλους τους μόνιμους να μη φύγουν από την Αθήνα το Πάσχα, να μην μετακινηθούν από την έδρα τους και να είναι σε επιφυλακή.

Παίρνουν τα μέτρα τους; Φοβούνται κάτι; Ό,τι κι αν συμβαίνει είναι σίγουρα πολύ σοβαρό.

Μετά από πληροφορίες, άγνωστο πώς έφτασαν στην Αστυνομία, γίνεται έφοδος στο σπίτι του παράτυπα διορισμένου ιμάμη ο οποίος είναι αγαπητός σε μεγάλη μερίδα των μουσουλμάνων της περιοχής. Βρίσκεται οπλισμός και ο ιμάμης συλλαμβάνεται, όμως, με απόφαση – έκπληξη του δικαστηρίου αφήνεται ελεύθερος και απλά ο εισαγγελέας ζητά έρευνα. Σε άλλη περίπτωση σίγουρο είναι ότι ο πιθανός κάτοχος των όπλων αυτών θα προφυλακιζόταν. Δόθηκε εντολή άνωθεν να αφεθεί ελεύθερος για να μην υπάρξουν επεισόδια; Ποιος ξέρει;

Δύο είναι τα δεδομένα και τα δύο σοβαρά: Είτε ο ιμάμης γνώριζε για τα όπλα, ήταν επομένως δικά του ή κάποιου άλλου και τα έκρυβε στο τζαμί. Είτε δεν είχε ιδέα και κάποιος του τα «φύτεψε» σε μια καλά στημένη προβοκάτσια, 20 μέρες πριν από το δημοψήφισμα του Ερντογάν που γενικώς «ψάχνεται» για φασαρίες.

Έχει μεγάλη σημασία ότι δίπλα στον ιμάμη έσπευσε για υποστήριξη ο ψευτομουφτής ο οποίος έχει αγαστές σχέσεις με την Άγκυρα.

Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει και αν συνδυαστούν με τις πληροφορίες ότι εδώ και καιρό αλωνίζουν φανατικοί μουσουλμάνοι στην περιοχή, τότε πρέπει να προσέξουμε πολύ. Ειδικά την προβοκάτσια, αφού λέγεται ότι Τούρκοι τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει φύλλο και φτερό τη Θράκη αναζητώντας δήθεν γκιουλενιστές.

Εκτός κι αν παίζεται κάποιο άλλο πιο σοβαρό παιχνίδι, όπως τη δολοφονία στελέχους της μουσουλμανικής κοινότητας ώστε να υπάρξει επέμβαση της Τουρκίας και να προκληθεί θερμό επεισόδιο.

Καλό είναι να έχουν το νου τους στην κυβέρνηση, αν και φοβούμαστε ότι δεν καταλαβαίνουν και πολλά. Έχουν το νου τους στον Μπελογιάννη, στον… μπελογιάννο και στον Σημίτη, που να βρουν χρόνο για να καταλάβουν ότι η Θράκη μπορεί να γίνει πυριτιδαποθήκη για αποσταθεροποίηση ολόκληρης της περιοχής.

Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Τούρκοι αλωνίζουν κι εμείς ασχολούμαστε με τον Μπελογιάννη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator