ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ: “ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ”

0


Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, ο μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός "ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ ΣΥΝ. ΠΕ." διοργάνωσε ομιλία-συζήτηση με τον καθηγητή αστροφυσικής Δρ. Μάνο Δανέζη.

"Στο δρόμο ενός Νέου Πολιτισμού - τα Πρώτα Βήματα" ήταν το θέμα της ομιλίας - συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νέων Κορινθίας.

Ο ισχύον πολιτισμός δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες μας αλλά δημιουργεί διαρκώς ψεύτικες και ατελείωτες που απομακρύνουν από την πραγματική αξία μας προκαλώντας μια μόνιμη αίσθηση ανικανοποίητου. Ξεκινώντας από αυτή την ομολογία - παραδοχή αναζητάμε κάτι άλλο και το πρώτο βήμα είναι να κοιτάξουμε μέσα μας. Αν δεν δούμε τι γίνεται μέσα μας δεν μπορούμε ν΄αλλάξουμε κάτι. Το μέσα μας είναι ταυτόχρονα κι αυτό που μας περιβάλλει. Η διαδικασία, αν και δεν μπορεί να προσδιοριστεί χωροχρονικά αποτελεί ένα από τα πρώτα βήματα στο δρόμο ενός Νέου Πολιτισμού!

Μετά την ομιλία του, ο Δρ. Μάνος Δανέζης απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού που τον παρακολούθησε και με φιλική διάθεση συζήτησε μαζί του, διατυπώνοντας ευχαριστίες για την παρακολούθηση της ομιλίας του!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ: “ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator