ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκτέλεση εργασιών Αγροτικής Οδοποιίας σε όλο το Δήμο Κορινθίων

0Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το αποτέλεσμα των διαγωνισμών για την εκτέλεση εργασιών Αγροτικής Οδοποιίας σε όλο το Δήμο Κορινθίων.

Πρόκειται για συντηρήσεις και επισκευή της αγροτικής οδοποιίας σε όλα τα χωριά του Δήμου και συγκεκριμένα στις 5 δημοτικές ενότητες, συνολικού προϋπολογισμού 63.675 € .

Το έργο χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους.

Δόθηκε ήδη εντολή οι ανάδοχοι σε κάθε δημοτική ενότητα να αρχίσουν άμεσα τις εργασίες υπό την καθημερινή επίβλεψη των τοπικών Αντιδημάρχων και των Προέδρων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων.

Έτσι βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό η υποδομή στους αγροτικούς δρόμους και θα ακολουθήσουν νέες μελέτες για νέα έργα αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις κοινότητες που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα των αγροτών.
Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκτέλεση εργασιών Αγροτικής Οδοποιίας σε όλο το Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator