Φεύγουν μέχρι να ξανάρθουν...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Φεύγουν σήμερα οι υπάλληλοι της τρόϊκας, και το μόνο που μάθαμε στις τόσες μέρες της παραμονής τους είναι πως το τελευταίο τρίμηνο του 2016, αντί για ανάπτυξη που η κυβέρνηση πανηγύριζε, είχαμε ύφεση 1,1%.

Έτσι αποδεικνύεται και επίσημα πως εκείνη η "13η σύνταξη" (!) που μοίρασε το πινόκιο σαν χριστουγεννιάτικη ελεημοσύνη στα γερόντια, δεν προέρχονταν από κάποιο τάχα πλεόνασμα, πρωτογενές ή άλλο, αλλά απ' αυτά που "περίσσεψαν" στο κράτος γιατί αυτό δεν πλήρωσε τις υποχρεώσεις του σε αυτούς που χρώσταγε, παρά προτίμησε να τα δώσει εκεί απ' όπου θα περίμενε να ψαρέψει καμία ψήφο.

Η ουσία είναι πως αυτοί "διαπραγματεύονται" και ξαναδιαπραγματεύονται, φεύγουν, πάνε κι έρχονται, κάνουν ναζάκια, κορδελάκια, μουτράκια, μετά ξαναγαπιούνται και περιμένουν οι μεν τους δε στα αεροδρόμια σαν απελπισμένοι εραστές, μετά ξαναμαλλιοτραβιούνται, μετά ξανά στα τέσσερα και τέλος πάντων καλά περνάνε, κι η ζωή γι αυτούς είναι.

Εμείς όμως που πληρώνουμε τα κερατιάτικα και τα γ@μησιάτικα, είμαστε στο σκοτάδι.
Τίποτα δεν μας λένε, τίποτα δεν μαθαίνουμε.
Όλο κάτι ψου-ψου-ψου, και κάτι μισόλογα, και κάτι "κλείνει η αξιολόγηση", και κάτι τέτοια.
Και δεν έχει βρεθεί ένας, ΕΝΑΣ, νούμερο: 1, βουλευτής της αντιπολίτευσης (παρένθεση: ποιάς αντιπολίτευσης ηλίθιε λαέ που έστειλες όλο το άνθος των μνημονίων και του δωσιλογισμού στην Βουλή; Ποιοί δεν είναι υπέρ των μνημονίων και του "ευρώ με κάθε θυσία" σήμερα στην Βουλή; Ει Χρισοί Αβγύ; Ή τα προσκοπάκια του ΚΚΕ, που το μόνο που ξέρουν είναι να διοργανώνουν events, αντιπορείες, και αντισυλλαλητήρια;) να κάνει μία επερώτηση στον Τσαλακωτό, σαν αρμόδιο υπουργό (λέμε τώρα), και να ζητάει να ενημερωθεί το κοινοβούλιο και ο λαός για το ακριβές ποσό που έχουμε ως τώρα λάβει εδώ και δυόμισι χρόνια απ' τον Αύγουστο του '15, από το αριστερό μνημόνιο, το τρίτο το μακρύτερο.
Με παραστατικά όμως και υπογραφές, ποσά, ημερομηνίες κλπ. Όχι λόγια του αέρα.
Γιατί υποψιαζόμαστε πως τα ποσά που τάχα έχουν ως τώρα δοθεί είναι λιγότερα από τα ποσά των διάφορων μέτρων και προαπαιτούμενων που έχουν ώς τώρα ψηφιστεί.

Και μη μας πείτε πως είναι απόρρητα ή πως δεν υπάρχουν παραστατικά γιατί πρόκειται για "συμφωνίες κυρίων"!
Πρώτα απ' όλα δεν νοείται να υπάρχουν απόρρητα απ' αυτούς που καλούνται να πληρώσουν.
Και δεύτερον, αν κρίνουμε από κάτι Ντάϊσελκάπως και διάφορους άλλους παρόμοιους, περισσότερο για συμφωνίες κυριών μας φαίνονται, παρά για "συμφωνίες κυρίων".
Κάνεις χρυσέ μου ποτέ νιτερέσο με π@ύστηδες;

Εν πάση περιπτώσει, ενημερώστε πρώτα τον λαό για το πόσα λάβαμε, τί κάνει να λάβουμε ακόμα, πότε και γιατί, και γιατί δεν λάβαμε στην ώρα τους αυτά που έπρεπε να έχουμε λάβει, αλλά δεν τα λάβαμε και τώρα τανιέστε και μετά υπογράψτε την συνέχιση του μαρτυρίου μας.

Υπογράψτε εσείς και τί σας νοιάζει.
Το τί θα κάνουμε εμείς είναι δικός μας λογαριασμός.
Ή θα πεθάνουμε ήσυχα, ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φεύγουν μέχρι να ξανάρθουν..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator