Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Διώρυγα της Κορίνθου

0Οι πληροφορίες που έχει το Geraniablog από συγκεκριμένο άτομο είναι οι εξής : Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια απόπλου πλωτού μέσου ιδιοκτησίας Διώρυγας με την βοήθεια ρυμουλκού έσπασαν οι κάβοι έλξης με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου στον γερανό .Το άτομο είναι......εξωτερικός συνεργάτης της Διώρυγας , δεν είναι εγγεγραμμένος στην λίστα προσωπικού και ιδιαίτερα στην λίστα εργαζομένων της Ναυτικής υπηρεσίας της Διώρυγας . Οι ευθύνες της Διοίκησης αλλά και των προϊσταμένων των αρμόδιων Υπηρεσιών της Διώρυγας είναι τεράστιες . Οι λόγοι είναι προφανείς και περισσότεροι του ενός . Το Blog έχει ασχοληθεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο με τέτοιου είδους παρατυπίες της Διώρυγας . Παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα επανέλθουμε .

Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Διώρυγα της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator