Πανούσης κατά Τσίπρα: Tο παιδί είναι προβληματικό, δεν πάει καλά – Τουλάχιστον ο Στάλιν και ο Χίτλερ είχαν χόμπι - ΒΙΝΤΕΟ

0O Τζίμης Πανούσης μίλησε στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη, για τις δυσκολίες μέσα στις συνθήκες κρίσης να μπορέσει ο δημιουργός της σάτιρας, να ξεκλειδώσει ανθρώπους που βιώνουν την απόλυτη καταβύθιση ατομικά και κοινωνικά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, προβοκάροντας τον εαυτό του αλλά και πρόσωπα της επικαιρότητας, είπε με νόημα: «Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία, αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους.

Και στην συνέχεια σημείωσε: «Το παιδί είναι προβληματικό… δεν πάει καλά… Ο Στάλιν ή ο Χίτλερ που πήγαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, είχαν χόμπι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανούσης κατά Τσίπρα: Tο παιδί είναι προβληματικό, δεν πάει καλά – Τουλάχιστον ο Στάλιν και ο Χίτλερ είχαν χόμπι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator