Συλλεκτικό βίντεο! Ο Καμμένος κραυγάζει ότι «Rothschild και ντόπιοι προδότες έστησαν την ιστορία με τα Μνημόνια»

0Τραγική ειρωνεία (ακόμη μια) σίγουρα για την κυβέρνηση και τους πρωταγωνιστές της η υπόθεση με τη Rothschild, αφού οι ίδιοι που την κατήγγειλαν προεκλογικά τώρα, όπως αποδεικνύεται, συναντώνται επίσημα μαζί τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο παρακάτω βίντεο ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης τώρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε κάποια συγκέντρωση του κόμματός του φωνάζει, καταγγέλλοντας τη Rothschild και τους… ντόπιους προδότες!

«Θυμάστε τον γενικό διευθυντή των ορυχείων τον κ. Τέρι, δεξί χέρι του ιδρύματος Rothschild και των εταιρειών και πρώην υπάλληλος του Goldman Sachs, αυτοί δηλαδή που μαζί με τους ντόπιους προδότες μας στήσανε την ιστορία με τα Μνημόνια και καθυποτάξανε τον ελληνικό λαό….», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Π. Καμμένος.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συλλεκτικό βίντεο! Ο Καμμένος κραυγάζει ότι «Rothschild και ντόπιοι προδότες έστησαν την ιστορία με τα Μνημόνια»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator