Με photoshop ο Ανγκ Λη με την Πέμυ Ζούνη !!!

0


ANG LEE ΣΚΗΝΟΔΕΤΗΣ;
Βρεχει αμφισβητησεις για την παρασταση που υποτιθεται οτι σκηνοθετησε ο Οσκαρικος Ανγκ Λη, στο Ιδρυμα Κακογιαννη. Κανεις ποτε δεν ακουσε οτι ηρθε στην Αθηνα, αν ειχε ερθει θα ειχαν λυσαξει τα ΜΜΕ, κανεις δεν εμαθε οτι εστω και με Skype τον ειδε η τον ακουσε καποιος, ομως αδιαψευστα πειστηρια της συνεργασιας του με την Πεμυ Ζουνη ειναι οι δυο φωτογραφιες τους που δοθηκαν στη δημοσιοτητα. Για μια στιγμη, ομως. Ειναι αυθεντικες οι φωτογραφιες η πολυ πειστικο το photoshop; Δειτε και συγκρινετε τα "πριν" και "μετα" μεχρι καποιος να μας πει λεπτομερειες για το πώς ο σκηνοθετης εγινε σκηνοδετης. Παρακαλω το Ιδρυμα να μου δωσει το τηλεφωνο του καλλιτεχνη που εκανε το photoshop, θελω μερικες φωτογραφιες με τον Σπιλμπεργκ, τη Σκαρλετ και τον Κλουνεϋ ωστε να βγαλω εντυπωσιακα την ειδηση για την καινουργια μου ταινια στα ευπιστα ελληνικα ΜΜΕ.
(Η συγκριση των φωτογραφιων απο τον Αρη Δημοκιδη.)

Nico Mastorakis



 
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με photoshop ο Ανγκ Λη με την Πέμυ Ζούνη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator