Ραψωματιώτης προς Kavos News: «Χαίρομαι να με παρακολουθείς και να με κρίνεις»

0


Αγαπητέ φίλε,

Κατ' αρχάς θέλω να σ' ευχαριστήσω για την προσωπική σου άποψη (εδώ) σχετικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου την οποία και σέβομαι ιδιαίτερα. Προφανώς θα έχεις τις δικές σου πληροφορίες για να θεωρείς κάποιους διεκδικητές της Προεδρίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας «λαγούς» … Ωστόσο, γνωρίζοντας τη δύναμη, την αξία και κυρίως τον συμβολισμό της εικόνας …. σ' ευχαριστώ που με διαχωρίζεις από τους «λαγούς» και βάζεις τη φωτογραφία μου δίπλα απ' τον απερχόμενο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου … Σε αυτό το σημείο προβληματίζομαι λίγο η αλήθεια είναι με τη χρήση του «αουτσάιντερ».

Όμως για εμένα, δεν έχει αξία από που ξεκινάει κανείς, αλλά που καταλήγει… Πολλές φορές μέχρι τώρα στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή, ξεκίνησα από χαμηλά, μόνος μου, με μόνη στήριξη την οικογένειά μου, και κατάφερα να δημιουργήσω ομάδα, συσχετισμούς και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και πρωτοποριακό.

Χαίρομαι να με παρακολουθείς, να με κρίνεις, και γιατί όχι, εκτιμώ το να λες δημόσια τις όποιες πιθανές κινήσεις μου, σωστές ή λανθασμένες κατά τη γνώμη σου.

Φυσικά δε γνωρίζεις ποιος είναι ο σχεδιασμός μου, οι θέσεις μου και η στρατηγική που επιθυμώ ν' αναπτύξω, έτσι ώστε να καταλήξω ως ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος και ει δυνατόν, αποδεκτός απ' όλους τους επιχειρηματίες της Κορινθίας.

Σταδιακά και προγραμματισμένα θα έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να παρουσιάσουμε και το όραμα και τη δυναμική μας, διαφωνώντας ή συμφωνώντας κατά περίπτωση, καταλήγοντας όμως στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση
Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραψωματιώτης προς Kavos News: «Χαίρομαι να με παρακολουθείς και να με κρίνεις»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator