ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μπορεί ένα παραμύθι να είναι "jazz";;

0Μπορεί ένα παραμύθι να είναι "jazz";;Δεν ξέρω.

Ίσως θα πρέπει να μιλά για ήρωες που τολμούν και για έναν αρχηγό "αέρινο" σαν ξωτικό!

Η ιστορία λέει πως είπαν κάποτε έτσι απλά να φτιάξουνε μια μπάντα, με κιθάρα, με τρομπέτα, με σαξόφωνο , με πιάνο, με κορνέτα, με ακορτνεόν ως έναν ιδανικό τρόπο αυτοέκφρασης.Ο αρχηγός όμως - το αερικό που λέγαμε- την μπάντα αυτή την έκανε γνωστή στο εξωτερικό και πολύ αγαπητή στην πόλη του που ιδέα δεν είχε απο τους ήχους αυτούς. Το δε καταπληκτικό είναι πως Εκείνος και η μπάντα του έκαναν την πόλη τους γνωστή και κοιτίδα συνάντησης φίλων της τζάζ ..Και η πόλη γέμισε ήχους πρωτόγνωρους και την χαρά της αισιοδοξίας - μπάντες του εξωτερικού- σπουδαίους μουσικούς .Και η μπάντα αυτή πρωταγωνιστούσε περπατώντας και παίζοντας στους δρόμους των μεγαλουπόλεων και στα διεθνή φεστιβάλ της Ευρώπης.Και η Κόρινθος εκεί που αγαπούσε μόνον τα παραδοσιακά πλην τιμημένα πανηγύρια ,αγάπησε την Τζαζ - κι ας μην την ήξερε!Γιατί Τζαζ εκτός των άλλων είναι το "παιδί" που κρύβουμε μέσα μας ..Αυτή την ιστορία θα σας προβάλλουμε σε λίγες ημέρες στην εκπομπή της Rap Media "Koρινθίων Έργα" ! Για ένα παραμύθι που έγραψε η ζωή ,για τον πρωταγωνιστή και την μπάντα του που έκαναν το "Κορινθιακό θαύμα".Μην την χάσετε !

Μπορεί ένα παραμύθι να είναι "jazz";;Δεν ξέρω.
 Ίσως θα πρέπει να μιλά για  ήρωες που τολμούν και για  έναν αρχηγό "αέρι...
Δημοσιεύτηκε από Σουκαρά Τζένη στις Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μπορεί ένα παραμύθι να είναι "jazz";;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator