H κυβέρνηση δεν απορρίπτει την ουσία των δηλώσεων Ξυδάκη! Φόβοι ότι κάτι τρέχει και το κρύβουν

0



Mια βασική σταθερά στον εντελώς ασταθή κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται (και μας ταλαιπωρεί) στην εξουσία, αποτελεί το μόνιμο μοτίβο ότι παρεννοήθηκαν οι άστοχες, στην καλύτερη των περιπτώσεων, δηλώσεις υπουργών του ή διαπρεπών στελεχών του.

Της Αλίκης Χατζή

Επί των ημερών του αλήστου μνήμης Βαρουφάκη που έκανε περί τις είκοσι δηλώσεις ημερησίως, (όλες αντιφατικές μεταξύ τους), στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα ήταν προφανή: οι δηλώσεις της μεγαλοφυΐας (που ήταν τότε) παρεννοούνταν, χώρια που τα διεφθαρμένα ΜΜΕ σκοπίμως και εκ συστήματος αλλοίωναν το υψηλό νόημα των εκάστοτε λεγομένων και των υπολοίπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!  Αυτό το βιολί κράτησε και κρατά μέχρι αηδίας…

Παράλληλα, ωστόσο, αποκαλύπτεται πλέον  και το ολοκληρωτικό πρόσωπο της κυβέρνησης. Το πρόσωπο εκείνο που με διαβολική ευκολία και αήθη δεξιοτεχνία παραχαράσσει όλες τις αλήθειες.

Η παρανόηση είναι ένα αποτελεσματικό επιχείρημα που χρησιμοποιεί στυγνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πανθομολογούμενη παντελής απουσία αλήθειας κατά την εξάσκηση της πολιτικής του  δημιουργεί την ανάγκη μιας συνεχούς ροής τερατωδών ψευδών. Μέσα όμως στην φούρια της κατασκευής τους, ξεφεύγουν αηδιαστικές αλήθειες: όπως αυτή που ξεστόμισε δίχως αιδώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος ανερυθρίαστα δήλωσε ότι: «Πρέπει να ξεκινήσει από την βουλή η συζήτηση για την έξοδο από το ευρώ.Τα περασμένα χρόνια δαιμονοποιήθηκε μια κουβέντα εγώ είχα πει ότι και επί δραχμής η Ελλάδα μεγαλούργησε. Είχαμε δραχμή και πριν το ευρώ… Το 1910, ’12, ΄30, ’60 κάτι έκανε μια χώρα, κάπως ζούσαμε, ζούσαμε και σε άλλες εποχές».

Και αυτή η ξεκάθαρη δήλωση, που ανοίγει θέμα επιστροφής στη δραχμή, παρεννοήθηκε από τους συνήθεις ύποπτους, όπως διέρρευσε το Μαξίμου. Παρεννοήθηκε επίσης  και από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι είναι προφανέστατα ηλίθιοι και δεν πιάνουν με την πρώτη τα βαθύτερα νοήματα των ιδιοφυών Συριζαίων!

Καταδίκη, επίσημη ή ανεπίσημη, των δηλώσεων Ξυδάκη δεν υπήρξε! Απόρριψη του σεναρίου της εξόδου από το ευρώ δεν ακούσαμε από τα κυβερνητικά χείλη! Ο δε Ξυδάκης επανήλθε για να δηλώσει από το περιστύλιο της βουλής ότι « όχι, δεν μπορώ να πω ευρώ πάση θυσία… δεν ξέρουμε τι θα μπορεί να συμβεί αύριο»!

Από εδώ και πέρα αρχίζει ο πιο επικίνδυνος πολιτικός παραλογισμός, εκείνος που σε υποχρεώνει να αποδείξεις το προφανές, το αυταπόδεικτο, το ηλίου φαεινότερον. Ο Νίκος Ξυδάκης, λοιπόν,  ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι… κάτι έρχεται και πρέπει να προετοιμαστούμε… αλλά, εντάξει μωρέ … έχει περάσει αυτή η χώρα, πολέμους, καταστροφές, πείνα και τα κατάφερνε …

Όμως! Το παιχνίδι αυτό, που θέτει σε κίνδυνο την χώρα και τους πολίτες της , πρέπει να σταματήσει Τώρα. Ο πρωθυπουργός οφείλει να τοποθετηθεί με σαφήνεια ενάντια στα λεγόμενα του Ξυδάκη και του κάθε Ξυδάκη. Και να μας ενημερώσει και για το περιεχόμενο του σχεδίου  Γιούνκερ του 2015, το οποίο θα ακολουθηθεί σε περίπτωση εξόδου μας από το ευρώ. Αυτό, που ζήτησε η Αννα Διαμαντοπούλου σήμερα να μας παραδώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΕ.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H κυβέρνηση δεν απορρίπτει την ουσία των δηλώσεων Ξυδάκη! Φόβοι ότι κάτι τρέχει και το κρύβουν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator