Οριστική διαγραφή του Στέφανου Χίου από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ

0Διαγράφηκε οριστικά από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Στέφανος Χίος, μετά από σχετική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου εξαιτίας χυδαίων εκφράσεων, αλλά και υβριστικών εξώφυλλων της εφημερίδας «Μακελειό».

Στο Πρωτοβάθμιο συζητήθηκαν και άλλες εγκλήσεις που αφορούν πράξεις του γνωστού δημοσιογράφου. Για άλλες κρίθηκε πειθαρχικά ελεγχόμενος για μία αθωώθηκε. Έχει πάντως το δικαίωμα της έφεσης.

Συνολικά ο Στέφανος Χίος βρέθηκε στο Πειθαρχικό με έξη διαφορετικές υποθέσεις. Για την πρώτη που αφορά εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό» κρίθηκε πειθαρχικά μη ελεγχθείς.

Για την δεύτερη που αφορά υβριστικά σχόλια εναντίον του Νίκου Μαρκάτου ομόφωνα του επιβλήθηκε η ποινή της 18μηνης διαγραφής από τα μητρώα της Ένωσης. Η τρίτη περίπτωση αφορά υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο της Τατιάνας Στεφανίδου- την οποία αποκαλούσε «Τάτι» στα σχόλια του- και για αυτή την υπόθεση διεγράφη οριστικά από την Ένωση, όπως συνέβη και με άλλη υπόθεση για υβριστικό εξώφυλλο της εφημερίδας. 

Συνολικά στις 4 από τις έξι κατηγορίες κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγχθείς και του επιβλήθηκε η οριστική διαγραφή από τα μητρώα.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οριστική διαγραφή του Στέφανου Χίου από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator